Görüş Bildir
Haberler
Selçuk İnan İmzayı Atıyor

Selçuk İnan İmzayı Atıyor

Batuhan
09.01.2014 - 11:21

Selçuk İnan İmzayı Atıyor

Izet Hajroviç'i alan Galatasaray, iç transferde de Selçuk İnan'la nikah tazelemeye hazırlanıyor.

Galatasaray 'ın son iki sezonda yaşadığı şampiyonluklarda büyük pay sahibi olan orta sahanın değişmez ismi Selçuk İnan'dan Galatasaray taraftarını sevindirecek haber geldi. Hem saha içinde oynadığı futbolla hem de saha dışındaki örnek kişiliği ile bir çok futbolseverin beğenisini kazanan milli oyuncu, Galatasaray ile olan birlikteliğini 4 yıl daha uzatıyor.

TUTUK BAŞLADI AMA…

AMK Spor'dan Mehmet Özcan'ın haberine göre; bu sezona tutuk başlayan ancak çabuk toparlanan Selçuk, takımının Şampiyonlar Ligi’nde ikinci turu çıkıp Süper Lig’de ikinci sıraya tırmanmasında önemli rol oynadı. Yıldız oyuncu Sivasspor ve Elazığspor’a gol attı, Kayserispor ve Trabzonspor maçlarında kritik asistler yaptı.

Geçen hafta Muslera’nın sözleşmesini uzatmak için görüşmelere başlandığını KAP’a bildiren Galatasaray Yönetimi, Selçuk’la da nikah tazelemenin peşinde. Yıllık 2 milyon garanti paraya oynayan ve maç başına 15 bin euro kazanan Selçuk’un sözleşmesi 2 sene sonra bitiyor.

500 BİN EURO ZAM

Galatasaraylı yöneticiler, 28 yaşındaki oyuncunun ücretine kaleci fernando Muslera’da olduğıu gibi 500 bin euro zam yapmayı düşünüyor. Maç başı ücreti değişmeyecek Selçuk, 2.5 milyon euroya ‘Evet’ derse, sözleşmesi 2018'e kadar uzayacak. Sarı-kırmızılı takımın maestrosu 4 sene daha Selçuk İnan olacak!

BİRİNCİ KAPTAN OLUYOR

Selçuk İnan'la ilgili gelişmeler bununla bitmiyor. Mancini'nin takımın başına geçmesiyle birlikte yeniden yapılanma sürecine giren Galatasaray futbol takımında teknik heyet ve yönetimin, yeni sezonda takımın 1. kaptanlığını Selçuk İnan'a vermeyi planladığı da gelen haberler arasında.

Radikal

Kaynak: http://www.radikal.com.tr/spor/selcuk...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın