Görüş Bildir
Haberler
Seçeceğin Fotoğraflara Göre Sevgilinle İlişkinizi Anlatıyoruz!

etiket Seçeceğin Fotoğraflara Göre Sevgilinle İlişkinizi Anlatıyoruz!

Yapacağın şey çok basit! Sana tek tek kelime söyleyeceğiz, sen de kelimeyle en bağdaştırdığın fotoğrafı seçeceksin! Sonucunda da ilişkin hakkında bir yorumda bulunacağız... Haydi teste!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. "Şehvet" kelimesi ile başlayalım! Sence hangi fotoğraf bu kelime ile bağdaştırılabilir?

2. Peki "denge" desek sana?

3. "Baskın olmak, hakim olmak" kelimeleri sana hangi fotoğrafı çağrıştırıyor?

4. Gelelim "koruyucu olmak, sahip çıkmak" kelimelerine...

5. "Güvenilir olmak" kelimesine bir fotoğraf seç bakalım...

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. "Önemseme, ilgi gösterme" desek?

7. "Uzaklık, mesafe" kelimelerinde hangi fotoğraf canlandı gözünün önünde?

8. Sona yaklaşıyoruz! "Esir olmak" kelimesine bir fotoğraf seç.

9. Sıradaki kelimemiz "tatmin olmak"

10. Ve son kelime: "Kendini adamak, teslim etmek"

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Mükemmel!

Mükemmel!

Tebrik ederiz! Sizin ilişkiniz tam anlamıyla mükemmel! Bu, ilişkinizdeki büyük engelin üstesinden geldiğiniz anlamına geliyor. Kısa bir süre önce şiddetli tartışmalar yaşamış olabilirsiniz, ancak şimdi her şeyi halletmişsiniz ve siz ikiniz her zamankinden daha iyisiniz. Mutlusunuz ve bu mutluluğun tadını çıkartıyorsunuz. İyi vakit geçirdiğiniz her anı kutlamaya çalışın, birbirinizin değerini bilin. Böyle çiftler çevremizde pek kalmadı... Şunu da ekleyelim; çok daha güzel şeyler yaşayacaksınız!

Tutkulu!

Tutkulu!

İlişkinizi açıklamak için tek bir kelime yeter: Tutku! Aşkınızı yoğun yaşıyorsunuz ve aranızdaki bağ oldukça kuvvetli. Hatta biraz ateşli bir aşk bile diyebiliriz! Ellerinizi birbirinizden ayırmayı düşünemiyorsunuz bile, öyle bağlanmışsınız. Romantiklik en üst seviyede. Öyle büyülü ki, insanlar sizin enerjinizi hissedebiliyor. Bu müthiş birlikteliğinizin tadını doyasıya çıkarın. Resmen birbiriniz için yaratılmışsınız!

İdareli!

İdareli!

Çalkantılı ve problemli bir ilişki içindesiniz. Muhtemelen kendini sıkışmış hissediyorsun ve nasıl çıkacağını bilmiyorsun. İkiniz arasında bir dengesizlik var. Birisi açıkça daha zayıf ve itaatkâr biri. Arkadaşlarınla sık vakit geçirdiğin için kendini suçlu hissediyorsun. Eşine/sevgiline tamamen güveniyorsun ama kendinden daima şüphe ediyorsun. Sanki omuzlarında ağır bir yük varmış gibi... Sana bir tavsiye; kendini ona mecbur hissetmeyi bırak ve ayakta tek başına durmayı öğren! Belki de daha mutlu olursun?

Belirsiz!

Belirsiz!

İlişkinizde bir belirsizlik var ve bu senin canını biraz sıkıyor gibi. Belki yeni bir ilişki olduğu içindir... Hala her şeyi anlayamamışsın ve kafanda oturtamamışsın. İlerleme konusunda bizce acele etmesen iyi olur sevgili dostumuz. Ne istediğini, ondan ne beklediğini bilmen gerekiyor. Çünkü bu belirsizlikle gelecekte neler yaşayacağın konusunda şüpheye düşüyorsun sürekli. Kendine şu soruları sor: O kişi senin yanında durmak istediğin kişi mi? Sizi tatmin ediyor mu? Seni mutlu ediyor mu? Bu ilişkiye hazır mısın? Sonra cevapları kafanda düşün, kararın ne olursa olsun dönüp arkana bakma!

Sevimli!

Sevimli!

Siz ne tatlı bir çift olmuşsunuz böyle! Aşk, saygı ve şefkat ilişkinizin temel unsurları. Sanki her buluşmanızda, onu her görüşünde tekrardan aşık oluyorsun. Ona hayransın resmen! Bu büyük aşk seni biraz korkutmuyor değil. Ancak merak etme, o da sana sırılsıklam aşık! Resmen birbiriniz için yaratılmışsınız ve aşkınızı dolu dolu yaşıyorsunuz. Sınırlarınız belli, kimin ne istediği belli... Yani sizinkisi büyük bir aşk hikayesi!

Destekleyici!

Destekleyici!

Sevgiline destek olmayı seviyorsun, aynı şekilde o da sana. Sonsuz bir güveniniz var karşılıklı ve bu sana huzur ve mutluluk veriyor. Kalpleriniz birlikte atıyor desek yanlış olmaz! Sevgili olabilirsiniz ancak aynı zamanda birbirinizin en yakın arkadaşısınız. Bunu her çift başaramaz, tebrik ediyoruz! İlişkinizde en önemli şey dürüstlük, birbirinize hep açıksınız. İletişiminiz o kadar kuvvetli ki başka insanlara gerek bile duymuyorsunuz. Sanki dünya sizin etrafınızda dönüyor!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
732
423
160
119
63
58
52
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Hilal

Çözüyorum sonra sevgilim olmadığı aklıma geliyo...

bayan kahkaha

yok ama çözdük diyenler olarak dernek kuralım