Görüş Bildir
Haberler
Şarkılar Bizi Söyler'de Sürpriz Evelenme Teklifi: Sanatçı İzel Hakan Altun'a Evlenme Teklifi Etti!

Şarkılar Bizi Söyler'de Sürpriz Evelenme Teklifi: Sanatçı İzel Hakan Altun'a Evlenme Teklifi Etti!

Kanal D ekranlarında yayınlanan bir eğlence programı olan Şarkılar Bizi Söyler, her hafta birbirinden ünlü konukları ağırlıyor ve izleyenlere keyifli anlar yaşatıyor. Sibel Can, Hakan Altun ve Hüsnü Şenlendirici'nin sunduğu programın bu akşamki konuklarından biri de ünlü sanatçı İzel'di. Eğlenceli anların yaşandığı bu akşam ki bölümde   İzel’in Hakan Altun’a yaptığı sürpriz teklif herkesi şaşırttı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Cumartesi akşamlarının en sevilen programlarından biri olan Şarkılar Bizi Söyler'in dün akşam yayınlanan yeni bölümü Kanal D ekranlarında sevenleri ile  buluştu. Sibel Can ve Hakan Altun ile  Hüsnü Şenlendirici’yi bir araya getiren müzik programı Şarkılar Bizi Söyler’in dün akşamki konukları ise Kutsi, İzel ve Atakan Çelik ile Safa Sarı'idi.

İzel'den Hakan Altun'a Sürpriz Evlenme Teklifi

İzel'den Hakan Altun'a Sürpriz Evlenme Teklifi

Dün akşamki programda İzel Hakan Altun’a evlenme teklifi etti, o anlar ise Sibel Can ve diğer konuklar şaşırttı. İzel, evlenme teklifinin ardından, “Bir sen kaldın bir beyaz kaldı bir ben kaldım, ben Beyaz’ı denedim ama olmadı” diyerek espri yaptı. Konu ile ilgili olarak sanatçı, “Ben sana ödül verirken benim fanlarım bizi çok samimi bulmuş ve İzel ile Hakan evlensin diye bir kampanya başlatmışlar. Şimdi benden bunu çok istiyorlar ben onların isteklerini asla kıramam.' dedi

Bu Haber de İlginizi Çekebilir!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
1
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın