Görüş Bildir
Haberler
Sarımsak Saç Dökülmesine İyi Geliyor!

Sarımsak Saç Dökülmesine İyi Geliyor!

Emincan ÖZCAN
03.05.2014 - 09:20 Son Güncelleme: 03.05.2014 - 11:42

Saç Uzatan Sarımsaklı Karışımın Formülü

Sizler için araştırıp en etkili formülü buldum. Bize gereken malzemeler; sarımsak, bal ve yumurta sarısı. Ayrıca bu karışımdan sonra saçlarınız kötü kokacağı için tavsiyem papatyayı kaynatıp onun suyuyla yıkamanız.

Karışımı hazırlamaya geçelim. İlk olarak biraz sarımsak suyuna ihtiyacımız var. Bunun için bir kaşık kadar sarımsak suyu elde edebilmek için sarımsak ezmelisiniz. Sarımsak suyunu küçük bir kaba aktarın. Daha sonra bunun üzerine 1 kaşık kadar bal eklemeniz yeterli olacaktır. Son olarak karışıma yumurta sarısını eklemelisiniz. 2 yumurta sarısı yeterli olacaktır. Bunu da ekleyip karıştırıyoruz.

Evet karışımımız hazır. Bu karışımı saçlara uygulama şeklinizde oldukça önemli. Parmak uçlarımıza bir miktar karışım alıp saç diplerine yavaş yavaş yedirin. Bu esnada saç diplerinize masajda yapmanız iyi olur. Amacımız bu karışımın saç diplerinize iyice nüfuz edip iyi bir şekilde beslemesi. Daha sonra saçlarınıza kuru bir havlu sarın ve yaklaşık 20-30 dakika sonra havluyu çıkarın. Temizlerken saçlarınızı kimyasal şampuanlarla yıkamaktan kaçının. Mümkünse bitkisel şampuanlardan faydalanın. Bu bilgileri sacdokulmesi.com adresinden aldığımı belirtmek istiyorum. Saç dökülmesi hakkında daha fazla bilgi istiyorsanız bu siteyi ziyaret edebilirsiniz.

Sarımsak Kokusundan Kurtulma

Bakım tamamlandı. Artık sadece saçlarınızdaki kötü kokuyu gidermek kaldı. Sarımsak kokusundan dolayı saçlarınız oldukça kötü kokacaktır. Son olarak papatya suyuyla saçlarınızı durulamanız sarımsak kokusundan kurtulmanız için yeterli olacaktır. Saç dökülmesine karşı sarımsaktan faydalanıp kokusundan da kurtulmuş olduk.

Kaynak: http://sacdokulmeleri.com/sarimsak-sa...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
2
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Nurdan İçli

Saç dökülmesine iyi gelen yiyecekler için; http://yemekkulubum.com/icerik_sayfa/sac-dokulmesine-ne-iyi-gelir

hüseyin erol

www.sarimsaksepeti.com adresinden dünyanın en iyi sarımsağı olan taşköprü sarımsağını temin edebilirsiniz.