Görüş Bildir
Haberler
Samsung'un Metal Amiral Gemisi Göründü

Samsung'un Metal Amiral Gemisi Göründü

Caner
08.06.2014 - 11:12
İçeriğin Devamı Aşağıda

Samsung'un Metal Amiral Gemisi Göründü

Samsung’un hakkında sıkça söylentiler çıkan metal arka kapağa sahip akıllı telefonu bu sefer Galaxy F adıyla ortaya çıktı.

Galaxy S5′in piyasaya sürülmesinin ardından Samsung’un metal bir akıllı telefonun üzerinde çalıştığı söylentileri ayyuka çıktı. İleri seviye bir cihaz olacağı söylenen cihazın Galaxy S5 Prime olarak adlandırılacağı iddia ediliyordu. Geçtiğimiz günlerde ise Prime’a ait olduğu iddia edilen iki video internette yayınlandı. Ancak ortaya çıkan son görüntülere göre telefonun ismi Galaxy F adını taşıyacak.

PhoneArena sitesi tarafından sızdırılan görsellerde telefonun ekranında Galaxy F yazıyor. Metal bir kasaya sahip olduğu görülen cihaz, tasarım anlamında Galaxy S5′e benziyor. Oval hatlı telefonun hoparlör ızgarası ise alt tarafa taşınmış. Sızdırılan diğer görsellerde ızgara, arka kapağın sol alt köşesindeydi.

Galaxy F modelinde yer alacağı söylenen teknik detaylar arasında 2560x1440p çözünürlükte 5,3 inç Super AMOLED ekran, Snapdragon 805 işlemci, Adreno 420 ekran kartı, 3 GB bellek, OIS destekli 16 MP kamera, Galaxy S5 gibi suya ve toza karşı dayanıklılık yer alıyor.

Samsung, konuyla ilgili resmi bir açıklamada bulunmadı. Telefonun ne zaman piyasaya çıkacağı veya fiyatının ne olacağı hakkında bir bilgi bulunmuyor

stuff

Kaynak: http://www.stuff.com.tr/2014/06/samsu...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0