Görüş Bildir
Haberler
Samsung'tan Katlanabilir Tablet Patenti

Samsung'tan Katlanabilir Tablet Patenti

Caner
03.01.2014 - 23:35

Samsung'tan Katlanabilir Tablet Patenti

2013 yılında 40 milyon adet Android işletim sistemli tablet bilgisayar satan Samsung açısından 2014 yılının tablet segmentinin çok daha önemli hal aldığı bir yıl olması bekleniyor. Şirketin her geçen sene daha fazla artan marka popülaritesine bağlı olarak çok daha rahat bir şekilde yeni fikirlerle tüketicilerin karşısına çıkma eğilimi de oldukça sıklaşıyor. Bu fikirlerden biri daha kısa süre önce günyüzüne çıktı. Samsung , katlanabilir özellikli tablet bilgisayar olduğu düşünülen yeni bir patenti aldı.

2013'te yayınlandığı ortaya çıkan Android patentin tablet bilgisayarı, çokyönlü şekilde katlanabilme özelliği ile buluşturduğu dikkatlerden kaçmıyor. En altta göreceğini görsellerde tablet bilgisayar konusunda ilginç kavramlardan biri olan patentte ortadan katlanma konusu ise tam olarak göze çarpıyor.

Apple'ın bir hamlesi olacak mı?

İşlemcisi için birkaç ekstradan çekirdek ve yakın zaman önce ortaya çıkan 4GB RAM 'lerin bazı mobil aygıtlarda kullanılacak olması gibi faktörlerin, katlanabilir tablet tasarımıyla buluşarak oldukça cezbedici bir tüketici odağı halini alması hedefleniyor olabilir. Dünya tablet bilgisayar pazarının yarısından fazlasını elinde bulundurmakla beraber pazar payı her yıl birkaç puan düşen Apple 'ın yeni Samsung hamlesine bir yanıt verip vermeyeceği ise merakla bekleniyor.

Bu tablet bilgisayar patentinin, ilgili model baz alındığında tablet kılıflarını da ufak çaplı bir evrimden geçireceği şimdiden ortada. Kıvrımlardan dolayı oluşacak yapı nedeniyle gelecek nesil kıvrılabilir Samsung tableti için daha büyük ebatlarda tablet kılıfları gerekebilir.

Kaynak: http://shiftdelete.net/samsungtan-kat...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın