Görüş Bildir
Haberler
Salatalık Maskeleri Nasıl Yapılır?

Salatalık Maskeleri Nasıl Yapılır?

Kadınon.com
06.01.2015 - 14:50

Kadınlar güzelleşmek için birçok yola başvuruyor. Alternatif de çok. Piyasada satılan kozmetik ürünleri, makyaj malzemeleri, losyonlar, tonikler derken aynanın önü dolup taşıyor.

Ama siz bunların yerine daha kolay ve pratik olanını tercih ediyorsanız evde kendinize cilt bakımı uygulayabilirsiniz. Hem de doğal yollarla…

Cildimiz kir ve tozlara daha çok maruz kaldığı için onun bakımı da oldukça önemli bir yere sahip. Biz bu yazımızda sizlere salatalık maskesiyle cildinize parlaklık ve canlılık kazandırmanın yollarını anlatacağız.

Salatalık maskesi ciltteki birçok problemlere iyi geliyor. Doğal olması da ayrı bir artı özelliği. Salatalığın kabuğunda bulunan vitamin ve mineraller sayesinde cildinize rahatlıkla uygulayabilirsiniz. Maskesini yapmaya üşeniyorsanız günde 1-2 tane salatalık yiyebilirsiniz.

Gelelim salatalık maskesi tarifine… 2 tane salatalık ve bir kase yoğurt işinizi görecektir. Salatalıkları rendeleyin ve yoğurtla karıştırın. Karışımı yaptıktan sonra yüzünüze sürün ve yarım saat kadar bekletin. Sonrasında ılık suyla durulayın. Suyun ılık olması önemli. Bu kısmı atlamayın.

Yazar: Zehra Yurtsever

Kaynak: http://www.kadinon.com/guzellik/salat...
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın