Görüş Bildir
Haberler
Sabri: "Şampiyonluk İçin Canımı Ortaya Koyacağım"

Sabri: "Şampiyonluk İçin Canımı Ortaya Koyacağım"

Fatih
01.05.2015 - 00:50
İçeriğin Devamı Aşağıda

Galatasaraylı Sabri Sarıoğlu, Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası'nda şampiyon olacaklarına inandıklarını söyledi. Tecrübeli oyuncu ayrıca kendisine yapılan eleştirilere de cevap verdi.

Sabri Sarıoğlu, Ziraat Türkiye Kupası'nda Medicana Sivasspor'u 4-1 yendikleri maçın ardından basın mensuplarına yaptığı açıklamada, iyi bir takım olduklarını belirterek, 'Biz kendimize güveniyoruz, iki kulvarda da şampiyon olacağımıza inanıyoruz' dedi.

Medicana Sivasspor maçından galibiyetle ayrıklıkları için mutlu olduğunu anlatan Sabri, 'İyi bir skor aldık. Maça iyi başlayamadık, sürpriz bir golle mağlup duruma düştük. Ondan sonra benim golümle beraberliği yakaladık. Sonra 2-1 öne geçerek rahatladık. Benim attığım golde topu iyi kontrol ettim. Sol ayağımı çok iyi kullanamam ama yeri geldiğinde iyi işler yaptığımı biliyorum. Sonuçta bu futbol, denemeden olmaz. Yıllardır 'Sabri vurmasın' deniyor. Ben pozisyon buldukça her türlü vururum' diye konuştu.

Sözleşmesi bitene kadar Galatasaray için elinden geleni yapacağını dile getiren Sarıoğlu, sarı-kırmızılı takımdan ayrılma kararı aldığına yönelik haberlerin asılsız olduğunu belirterek, şunları kaydetti:

'Benim tek düşüncem, tek aldığım karar, ligi şampiyon bitirmek ve kupayı kazanmak. Sezon bitene kadar Galatasaray için canımı ortaya koyacağım. Ondan sonra üç değerli başkan adayı var. İnşallah Galatasaray için hayırlısı olur. Gelecek yönetim de ne karar verirse saygı duyarız. Sonuçta Galatasaray kimsenin tapulu malı değil. Burada şahıslar gelip geçer ama kalan Galatasaray'dır. Tek büyük Galatasaray'dır. Biz işimizi yaparız. Benim Galatasaray'a olan sevgim, saygımdan dolayı sözleşmem bitene kadar en iyisini vermek zorundayım. Bunu da yapacağımı herkes biliyor.'

SABRİ'DEN ELEŞTİRİLERE CEVAP

Sabri Sarıoğlu, kendisine yapılan eleştirileri ciddiye almadığını dile getirerek, sözlerini şöyle sürdürdü:

'Ben kendimi biliyorum. İyi bir oyuncu olduğumu biliyorum. İyi bir oyuncu olmasam altyapıyla beraber 19 senemi burada geçirmezdim. Sonuçta kimsenin kaşına gözüne bakarak burada tutmuyorlar. İyi bir oyuncuyum ki buradayım. Galatasaray gibi Türkiye'nin en iyi büyük kulübünde oynuyorum. İstedikleri kadar eleştirsinler. Beni yıprattıklarını düşünüyorlarsa yanılıyorlar. Aksine daha çok eğleniyorum onlarla. Sahaya çıkarım en iyisini yaparım. Kararımı verecekler de hocamız ve yöneticilerimizdir.'

Sezon başında kadro dışı bırakıldığında dönemin başkanı Ünal Aysal'a görüştüğünü anlatan Sabri, 'Başkanımız Sayın Ünal Aysal'a 'beni kadro dışı bırakabilirsiniz, istemeyebilirsiniz. Bunu sizden duymak istiyorum' dedim. Bana kendi kararı olmadığını söyledi. Hala sebebini bilmiş değilim. Sonuçta karar verildi, saygı duyduk. Ben duruşumla bugüne geldim. Çok zor günler geçirdim, sıkıntılı günler geçirdim. Sabırlı bir insanım. Bununla çok şey kazanacağımı biliyorum. Bunun karşılığını aldığımı düşünüyorum. Dönüşümle beraber iyi bir performans sergilediğimi düşünüyorum. Bundan sonraki günler inşallah hepimiz iyi geçer ve sezon sonunda şampiyon oluruz' değerlendirmesinde bulundu.

Fotomaç

Kaynak: http://www.fotomac.com.tr/galatasaray...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın