Görüş Bildir
Haberler
Rovio'nun Flappy Bird'e Cevabı: Retry

Rovio'nun Flappy Bird'e Cevabı: Retry

Batuhan
06.05.2014 - 16:20

Rovio'nun Flappy Bird'e Cevabı: Retry

8 bitlik oyunların modası geçti artık diyorsanız, size bir haberimiz var: Parti şimdi başlıyor. Bir süre sonra geri dönmesi beklenen Flappy Bird’ün henüz ortaya çıkmadan büyük bir rakibi belirdi.

Angry Birds’ün yapımcısı Rovio’nun kendi tarzını konuşturduğu 8 bitlik oyununun adı Retry. Bugün ilk görüntüleri yayımlanan oyun, olabildiğince zor, olabildiğince bağımlılık yapıcı ve olabildiğince eski moda diye tanımlanıyor.

Ne yazık ki şu anda Retry yalnızca Finlandiya, Kanada ve Polonya App Store’larından indirilebiliyor. Ancak Retry’ın yazının devamında göreceğiniz tanıtım videosu oyunla ilgili epey bir ip ucu veriyor.

Rovio’nun tanıtımına göre, Angry Birds’ü yapan ekibin hemen yan odasındaki ekip tarafından geliştirilen Retry, oynayanları 8 bit’lik bir zaman makinesinde 1986 yılına götürme iddiasında. Bedava olarak sunulan oyunda uygulama içi satın almalar yapılıyor. Oyunun zorluk seviyesi de oldukça agresif bir gelir modeli kurgulandığını gösteriyor.

Retry, söylendiği kadar zor ve oyunun adının da bir anlamı var. Zira, uçup kaçarken, duvarlara her çarptığınızda, suya düştüğünüzde ya da diğer engelleri aşamadığınızda baştan başlamanız gerekiyor.

Oyunun Türkiye gelmesini beklemek istemeyenler, App Store’da lokasyon seçimini Finlandiya olarak değiştirip, buradan indirebilirler.

Webrazzi

Kaynak: http://www.webrazzi.com/2014/05/06/ro...
İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0