Görüş Bildir
Haberler
Rooney: "Van Persie İle Daha İyi Olabiliriz"

Rooney: "Van Persie İle Daha İyi Olabiliriz"

Fatih
15.03.2014 - 00:08

Rooney: "Van Persie İle Daha İyi Olabiliriz"

Sturridge ve Suarez'i değerlendiren Wayne Rooney, Pazar günkü maçta Van Persie ile birlikte etkili olabileceklerini belirtti.

Manchester United lı oyuncu Wayne Rooney , ligde oynayacakları Liverpool maçı öncesinde Robin van Persie ile beraberliklerinin daha iyi olabileceğini söyledi.

David Moyes'in öğrencileri Premier Lig'de 28 hafta sonrasında topladıkları 48 puanla altıncı sırada bulunuyor.

Rooney bu sezon hem kendisinin hem de Hollandalı oyuncunun kendilerini geliştirmek için uğraştıklarını söyledi.

Kulübün resmi internet sitesine açıklamalarda bulunan İngiliz oyuncu, 'Bence iyi şeyler yaptık. Daha iyisini yapabileceğimiz açık.' ifadelerini kullandı.

Daha çok gol bulmaları gerektiğini söyleyen Rooney, 'Bence daha fazla gol bulmalıyız ki bunu da yapabiliriz. Bunları yapabilmek için çok çalışıyoruz. Böyle devam etmeliyiz, başarı sonrasında gelir.' şeklinde konuştu.

28 yaşındaki oyuncu, Liverpoollu iki oyuncu Sturridge ve Suarez'i de, 'Bence ikisi de harika oyuncular. Açıkcası Sturridge iyi görmek sevindirici çünkü önceki kulübünde gerçek bir şansı olmamıştı. Suarez de bence Ronaldo ve Messi ile dünyanın en iyi oyuncusu. Her ikisi de bu sezon çok iyiydi. Onları durdurmak için elimizden gelen her şeyi yapmalıyız. ' sözleriyle değerlendirdi.

Goal.com

Kaynak: http://www.goal.com/tr/news/447/ingil...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın