Görüş Bildir
Haberler
Ronaldo Yetişecek mi?

Ronaldo Yetişecek mi?

Fatih
04.06.2014 - 20:46

Ronaldo Yetişecek mi?

Sakatlığı devam eden Cristiano Ronaldo için Portekiz'in doktorları özel tedavi ve çalışmalarına devam ediyorlar.

Artık sayılı günlerin kaldığı 2014 Dünya Kupası ile ilgili Cristiano Ronaldo'nun durumu konuşulmaya devam ediyor. Real Madrid ile oynadığı Şampiyonlar Ligi finalinde sakatlığı ciddileşen Ronaldo için Portekiz Milli Takımı'nın doktorları da seferber olmuş durumda. Teknik direktör Bento'nun övgü ile bahsettiği Ronaldo, takımdan ayrı olarak devam ettiği özel çalışmaları sayesinde kupaya yetişebilmenin umudunu taşıyor.

Geçtiğimiz günlerde konu ile ilgili Portekiz basınına sızan haberlerde, Ronaldo'yu tedavi eden doktorların yıldız oyuncu da 'tendon iltihabı' olduğunu itiraf ettikleri yazılmıştı. Bu kapsamda tedavisi devam eden CR7, takımın yaptığı son idmanda arkadaşlarından ayrı olarak özel bir idman gerçekleştirdi. Bu idman, Ronaldo'nun milli takım kampında çimler üzerinde topla yaptığı ilk idman olma özelliğini de taşıyor. Bu durum, Portekiz içinse bir umut kaynağı...

Tüm bunların yanında Ronaldo'nun tam olarak iyileşmesi halinde bile fizik-kondisyon olarak hazır hale gelmesinin bir süre alacak olması da, Portekiz teknik ekibini endişelendiren detaylar arasında yer alıyor.

Portekiz Milli Takımı Teknik Direktörü Paulo Bento, sakatlıkları devam eden Cristiano Ronaldo ve Pepe'ye Cumartesi günü Yunanistan ile oynanan hazırlık maçında forma şansı vermemişti.

OĞUZ ÖZTÜRK | Goal Türkiye

Kaynak: http://www.goal.com/tr/news/239/d%C3%...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın