Görüş Bildir
Haberler
Radyolar ve internet tüketimi

Radyolar ve internet tüketimi

Enes Ünal
06.10.2017 - 18:34

Radyolar ve internet tüketimi

Günümüzde birçok insan yoğun hayat temposunda koşuşturup dururken kendi tarzına uygun müzik dinlemeyi sever, yeterli seviyeye ulaşmayan mobil veri sağlayıcılar hala kısıtlı internet sunduğu için bir çok kişi youtubedan müzik dinlemeyi sevememektedir.

Akıllı telefonların birçoğunda fm radyo uygulaması olamadığı için veya her tarza uygun radyoyu bulamadığı için insanlar internet üzerinden yayın yapan radyolara yönelmiştir, tabikide insanın aklına gelen ilk soru radyolar ne kadar internet harcar? sorusu oluyor

Onlinecanliradyo.gen.tr sitesinin yaptığı araştırmaya göre bu oran değişiklik göstermektedir. Örneğin; kaliteli bir hostinge sahip olan ve cd formatında ses çıkışı yapan radyolar saatte 50 mb internet harcarken daha çok amatör veya yerel tarzda yayın yapan radyolar saatte 30 mb internet harcamaktadır.

Youtube üzerinden dinlenen tek bir şarkı 50 mb sınırını çok rahat aşmaktadır video olduğu için amacı sadece müzik dinlemek olan birisi için radyo dinlemek interneti açısından çok daha iyi olacaktır.

Kaynak: http://www.onlinecanliradyo.gen.tr/ha...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın