Görüş Bildir
Haberler
Profesyonellere AOC Q277Opqu İmzası

Profesyonellere AOC Q277Opqu İmzası

Pchocasi
18.08.2014 - 22:02 Son Güncelleme: 18.08.2014 - 22:28

Profesyonellere Aoc Q277Opqu İmzası

AOC’nin öncelikli olarak iş kullanıcılarının dikkatini çekecek yeni monitörü olan Q2770Pqu esnek kullanım şekilleri ve yüksek çözünürlükleri ve PLS paneli ile birlikte dikkatleri üzerine çekiyor.

DEVASA BOYUT

AOC’nin 27 inç boyutuna sahip devasa ekran boyutu ve farklı kullanım şekillerine imkan veren tasarımları işe başta iş kullanıcılarına hitap eden monitörü Q2770Pqu , iş kullanıcıları dışında beklentisi yüksek olan ev kullanıcılarının tercih edebileceği bir monitör diyebiliriz.

Geniş ekran sunan bu monitörün tasarım detaylarından bahsedecek olursak, 27 inçlik dev bir monitör olduğundan sağlam bir gövdesi bulunuyor. Tasarım bakımından ürünün en büyük avantajı, özellikle iş kullanıcılarının ihtiyaçlarına fazlası ile cevap veren farklı kullanım imkanları sağlıyor olması. Monitörün standı yardımı ile ürünü aşağı ve yukarı istediğimiz gibi ayarlayabiliyorken, ayrıca ön ve arkaya eğebilir ve en önemlisi ise pivot pozisyonuna dikey olarak da alabiliyoruz.

ZENGİN BAĞLANTI SEÇENEKLERİ

Monitörün tasarımı konusunda beğenimizi kazanan ufak bir detay da, sağ altta yer alan ayar tuşlarının dokunmatik olmayışıydı. Özellikle birçok farklı monitörde dokunmatik ayar tuşlarının zorluğundan sonra, kolayca hissedilen çıkık tuşlar ile rahat edebiliyorsunuz.

Monitörün giriş çıkış noktalarına baktığımızda ise zengin bağlantı noktaları ile karşılaşıyoruz. AOC Q2770Pqu modelinde 2 adet USB 3.0, 2 adet USB 2.0 girişi bulunurken ayrıca VGA, DVI, HDMI 1.4 ve 3.5 mm ses girişleri yer alıyor. Ayrıca Kensington kilidinin de arka tarafta göze çarptığını söylememizde fayda var. Bu denli zengin bağlantı seçenekleri ve USB 3.0 sayesinde cihazı hızlı şarj etmemize imkan veren AOC Q2770Pqu’nun bu yönünü çok sevdik.

WQHD ÇÖZÜNÜRLÜK VE SÜPER PLS KALİTESİ

Full HD çözünürlüğün neredeyse iki katına denk gelen WQHD ( 2560 x 1440 ) yüksek çözünürlüğe sahip AOC Q2770Pqu , bununla birlikte Süper PLS ekran teknolojisine sahip durumda. Böylece kullanıcılar hem çok yüksek bir çözünürlükte rahatça çalışabilecek alan bulurken, hem de yüksek parlaklık ve geniş görüş açıları sağlıyor.

AOC Q2770Pqu, farklı kullanım şekillerine imkan veren tasarımı ile birlikte, yüksek çözünürlük ile kaliteli panele sahip durumda. Ev ve işyerlerinde kullanıcılar için vazgeçilmez monitörler arasında diyebiliriz.

AOC ‘un bu modelini almak için üç sebep yeterli. Şuan için AOC Q277OPqu monitörün piyasa fiyatı yaklaşık olarak 1600 – 1700 TL arasında satışta. ( Esnek kullanım imkanı, Yüksek çözünürlük, Süper PLS teknolojisi )

Kaynak: http://www.pchocasi.com/profesyonelle...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın