Görüş Bildir
Haberler
Polaroid Socialmatic 2014 İçerisinde Satışta Olacak

Polaroid Socialmatic 2014 İçerisinde Satışta Olacak

WeBeyn
08.01.2014 - 12:47

Polaroid Socialmatic 2014 İçerisinde Satışta Olacak

Instagram görseline benzeyen Socialmatic, 2014 yılı içerisinde satışa sunulacak. Ayrıntılar, haberimizin devamında.

Polaroid’in üzerinde çalıştığı bilinen dijital fotoğraf makinesi ile ilgili ilk haberler, 2013′ün Mart ayında gelmişti ve paylaşmıştık. Kullanıcıların, çektiği fotoğrafları Instagram başta olmak üzere sosyal ağlarda paylaşabildiği ve isterlerse kağıt üzerine dijital baskı yapabildikleri Socialmatic’te 14 megapiksel çözünürlükte ön kamera ve 2 megapiksel çözünürlükte arka kamera yer alıyor.

Socialmatic’te bir LED flaş bulunuyor ve ön kısmında LCD panel yer alıyor. Socialmatic, 2 x 3 boyutunda çekilen fotoğrafları 1 dakika içerisinde Zink kağıda baskı yapabiliyor. Sosyal ağlarda paylaşım için Android arayüzü kullanan Socialmatic’te 4 GB boyutunda dahili hafıza yer alıyor ve isteyenler SD kart ile bu hafızayı artırabiliyor.

Socialmatic dijital fotoğraf makinesinin Bluetooth, GPS ve Wi-Fi desteğinin olduğu belirtildi ancak Wi-Fi desteğinin ilk olarak kullanılamayacağı söylendi. Paylaşım için kullanıcılar, ilk etapta sadece Bluetooth’tan faydalanacak. 2014 yılı içerisinde satışa sunulacağı belirtilen Socialmatic’in fiyat etiketi ise 299 dolar olarak açıklandı.

WeBeyn

Kaynak: http://www.webeyn.com/polaroid-social...
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın