Görüş Bildir
Haberler
Phablet'lerin Pazar Payı Artacak

Phablet'lerin Pazar Payı Artacak

ATKN
29.01.2015 - 16:29
İçeriğin Devamı Aşağıda

Akıllı telefon pazarında ayrı bir kategorinin oluşmasını sağlayan Phabletler yakın gelecekte de yükselişini sürdürecek. Tahminler, dev ekranlı cihazların pazar payını artıracağı yönünde.

Kimileri tarafından vazgeçilemeyen, kimileri tarafından da kaba bulunan ve tercih edilmeyen 5 inç'ten büyük ekrana sahip phabletler giderek kullanıcı kitlesini genişletiyor. Jupiter araştırma şirketinin kısa vadeli beklentileri, dev ekranlı cihazların pazar payını artırmayı sürdüreceği yönünde.

Her 5 akıllı telefondan 1'i phablet

Tahminlere göre, 2019 yılında phabletlerin akıllı telefon pazarındaki payı yüzde 20'yi aşacak. Bir başka ifade ile, her 5 akıllı telefondan biri phablet olacak. Jupiter verilerine göre, 4 yıl sonra yıllık tablet satışı 400 milyon adete ulaşacak.

Ekran büyüklükleri artacak

Araştırma şirketinin tek tahmini phabletlerin pazar paylarına yönelik değil. Beklentiler, gelecek yıllarda şirketlerin amiral gemisi akıllı telefonlarının da ekranlarının giderek büyüyeceği yönünde.

Phablet sınıfı ölçüleri yenilenebilir

Markalar bu alanda çoktan bir seri yakalamış durumda. Aynı amiral gemisi modelin bir sonraki nesli genellikle bir önceki neslinden büyük ekranlı oluyor. Yıldan yıla süren bu artış phablet sınıfı ölçülerini bir parça daha yukarı taşıyabilir. Bakalım önümüzdeki dönemde phabletler beklenen başarılara imza atmayı başarabilecek mi?

ShiftDelete.Net

Kaynak: http://shiftdelete.net/phabletlerin-p...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın