Görüş Bildir
Haberler
Petr Cech: "Bu Maç 2008'in Rövanşı Değil, 8 Sene Önce Her Şey Farklıydı"

Petr Cech: "Bu Maç 2008'in Rövanşı Değil, 8 Sene Önce Her Şey Farklıydı"

EURO 2016 D Grubu son maçında yarın milli takımımızla karşılaşacak olan Çek Cumhuriyeti milli takımının kalecisi Petr Cech ile teknik direktör Pavel Vrba basın toplantısı düzenledi. Cech, bir muhabirin 'Bu maç 2008'in rövanşı olacak mı?' şeklindeki sorusuna 'O günün üzerinden sekiz sene geçti. Bence bu elemelerde Prag'da kaybettiğimiz maçın rövanşı olacak. Sekiz sene önce her şey farklıydı.' şeklinde yanıt verdi.

Cech, Türkiye'nin ilk iki maçı kaybetmelerine bakmadıklarını söylerken 'Biz de ilk maçı kaybettik. İkinci maçı da neredeyse kaybediyorduk. Bence Türkiye'nin motivasyonu yüksek olacak ve şanslarını zorlayacaklar.' dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

EURO 2016 D Grubu son maçında Türkiye ile karşılaşacak olan Çek Cumhuriyeti'nde teknik adam Pavel Vrba ve kaleci Petr Cech, kritik mücadele öncesi basın toplantısı düzenledi.

Teknik direktör Pavel Vrba ile basın toplantısına katılan deneyimli oyuncu Petr Cech, gruptan çıkmak için her şeyin ellerinde olduğunu belirterek, ''Gruptan çıkabilmek için takım halinde oynamamız lazım. Gruptan çıkmak için her şey elimizde. Türkiye karşısında kazanırsak, son 16 şansımız çok yüksek olacak. Yarınki maç, eleme grubumuzda oynadığımız maçlardan çok farklı olacak. Eleme grubunda Türkiye ile iki maç yaptık ama bu maç için 90 dakikalık bir süre her şey için belirleyici olacak. İki takım da kazanmak için sahaya çıkacak. Neler olacağını göreceğiz.'' ifadelerini kullandı.

"8 sene önce her şey farklıydı"

"8 sene önce her şey farklıydı"

Yarınki karşılaşmanın EURO 2008'in bir rövanşı olup olmayacağıyla ilgili kendisine yöneltilen bir soruya ise Cech, ''Yarınki maçı 2008'in rövanşı olarak görüyor muyum? Bununla ilgili soru geleceğinden emindim. O günün üzerinden sekiz sene geçti. Bence bu elemelerde Prag'da kaybettiğimiz maçın rövanşı olacak. Sekiz sene önce her şey farklıydı. Bence 2008'deki maçla bu maçı kıyaslayamayız. '' yanıtını verdi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

"Türkiye'nin motivasyonu yüksek olacak"

Türkiye'nin iyi bir kadroya sahip olduğunu vurgulayan deneyimli file bekçisi, ''Türkiye'nin iyi bir takımı var, kaliteli oyuncuları var. İlk iki maçı kaybettiler. Biz de ilk maçımızı kaybettik. İkinci maçımızı da neredeyse kaybediyorduk. Bizi Prag'da 2-0 yenmişlerdi. Halen şansları olduğunu düşünüyorum. Oynadıkları ilk iki maça takılmıyoruz. Bence Türkiye'nin motivasyonu yüksek olacak ve şanslarını zorlayacaklar. Türkiye'nin özellikle orta sahada kendisini ispatlamak isteyen oyuncuları var. Biz bütün olasılıklara kendimizi hazırlıyoruz çünkü kaliteli oyunculara sahipler. Bizim en büyük gücümüz takım oyunu oynuyor oluşumuz. Takım halinde sorumluluk alıp Rosicky'nin yokluğunu telafi etmemiz gerekecek. Bunu da yapabileceğimizi düşünüyorum. Yarın daha hücuma yönelik bir oyun bekliyorum iki takımdan da. Ama tabii bu maçın nasıl başladığına ve sahadaki duruma bağlı. Türkiye'ye karşı daha çok hücum edebilecek miyiz göreceğiz. Ama hesap basit, kazanırsak gruptan çıkacağız. En önemlisi de bu zaten.'' diye konuştu.

Goal

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
5
3
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
saglam

maç linki http://www.10numaraliste.com/