Görüş Bildir
Haberler
Önder Özen İstifa Etti!

Önder Özen İstifa Etti!

Batuhan
15.07.2014 - 14:30 Son Güncelleme: 15.07.2014 - 14:46

Önder Özen İstifa Etti!

Beşiktaş'ta istifa edeceği iddia edilen Futbol Direktörü Önder Özen, Başkan Fikret Orman ile biraraya geldi. Gerçekleştirilen toplantının ardından Önder Özen, siyah-beyazlı kulüpten istifa etti.

'Fikret Orman'a ve yöneticilere teşekkür etmek isterim. Bu büyük camiada bana bu ailenin üyesi olma şansı verdikleri için teşekkür ederim. Profesyonel arkadaşlarla gayret içerisinde çalıştık. Ortada bir başarısızlık varsa bana aittir. Başarılar da tüm ekibimize aittir.

Az önce istifa dilekçemi verdim. Görevimden ayrılmak istediğimi söyledim. Güzel, olgun bir görüşme oldu. Dostça geldim, dostça ayrlıyorum. Sarılarak öpüşerek ayrıldım. veda kolay bir şey değil. '

Bana alacaklarımı teklif ettiler ama kabul etmedim. Dostça ayrıldık. Konunun çok sorgulanmaması benim için ve kulübüm için daha iyi olacaktır.

Beşiktaş'ın menfaatleri gereği bu konunun irdelenmesini istemiyorum. Bu hassasiyeti herkesten beklemek hakkımdır.

Yalçın Ayhan transferi nedeniyle ayrılmadık. Benim bu düşüncem vardı. Daha taze, daha dinamik bir çalışma ortamının olması içinböyle bir karar verdim.

Henüz Bilic ile konuşmadım. Arayıp ona başarılar dileyeceğim.

'Demba Ba değerli bir oyuncudur. Bu tip oyuncular Beşiktaş'a gelmiştir. gelir gelmez ona bir şey söyleyemem. Ancak Beşiktaş'a her zaman değerli oyuncular gelir.'

Şampiy10

Kaynak: http://sampiy10.gazetevatan.com/besik...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0