Görüş Bildir
Haberler
Oculus Rift'le Harika Bir Macera Deneyimi: Loading Human

Oculus Rift'le Harika Bir Macera Deneyimi: Loading Human

Onedio Medya
27.01.2014 - 18:36

Oculus Rift'le Harika Bir Macera Deneyimi: Loading Human

Oculus Rift ile sizi içine çeken bir macera.

YAZAN

Sarp Kürkcü

Elimizde bir sanal gerçeklik gözlüğü varsa, buna en uygun teknoloji şimdilik birincil kişi görünüşü gibi duruyor.

O zaman birinci kişi görünüşünden heyecanlı, etkileyici ve sizi içine çeken bir macera oyunu ister misiniz? Loading Human ’ın yapmak istediği de tam olarak bu.

Kontrol için klavye ve fare yerine Sixense STEM veya Razer Hydra kullanan, sizi oyun dünyasında Andre adında bir adamın yerine koyan Loading Human , aslında ilgi çekici bir hikâyeye sahip. Andre’nin eşi Michelle , kocasının Alzheimer hastalığı dolayısıyla kendisini ve aralarındaki ilişkiyi unutmasını istememektedir. Bu nedenle Andre’nin benliğini Loading Human adlı sisteme aktarır. Burada amaç, Andre’nin hayatını bir kez daha yaşayıp dijital dünyaya aktarabilmesidir.

Bünyesinde bulmacaları barındıran ve ellerinizin hamlelerini mümkün mertebe oyuna geçirmeyi amaç edinen bu güzel oyun, bize teknoloji demoları ve korku oyunları dışında şeylerin varlığını da hatırlatıyor. Yani VR gözlüklerle romantik hikâyeler anlatabilmek de mümkün.

Siz aşağıdaki videoyu keyifle izleyedurun, ben de PC ve Mac platformlarında bu yıl içinde oyunu göreceğinizi iliştireyim buraya.

Kaynak: http://oyungezer.com.tr/haber/36359-l...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın