Görüş Bildir
Haberler
Neyin Bedelini Ödediğini Söylüyoruz: Önceki Hayatından Nasıl Bir Karma Getirdin?

etiket Neyin Bedelini Ödediğini Söylüyoruz: Önceki Hayatından Nasıl Bir Karma Getirdin?

'Bu neyin cezası böyle?! Ben bunları hak edecek ne yaptım?!' diye herkes ara ara düşünüyordur. Sonuçta hiçbir hayat mükemmel değil!

Biz de kafalardaki bu soruyu çözebilmek için elimizi taşın altına koyduk ve araştırdık! Karma dediğimiz 'eden bulur' temelli sistem, bazı kaynaklara göre daha önce yaşadığımız hayatlarımızdan, bazı kaynaklara göre de atalarımızın işlediği günahlardan dolayı başımıza gelenleri işaret ediyor.

Bakalım yaşadığımız dertler hangi suçumuzun cezası?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Hadi başlayalım: Cinsiyetini öğrenelim öncelikle!

2. En kötü kabuslarının teması genelde hangisidir?

3. En "kafa dinlemelik" dediğin, kendini ait hissedebileceğin ortam aşağıdakilerden hangisi?

4. Biraz daha bilinçaltını deşelim bakalım: bir mandala seç! Çok düşünmeden, gözüne en hoş geleni...

5. Onlar çok kötü şeyler yaptılar, evet... Fakat hangisiyle en çok empati kurabiliyorsun diye sorsak?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Bir de şöyle içine çekmek istediğin mis gibi bir koku seç!

7. Gündelik hayatına dönelim biraz da... Şu aralar canını en çok sıkan konu ne?

8. Sence kötülük nedir?

9. Son olarak da yedi ölümcül günahtan hangisine en çok meyillisin?

Kalp hırsızlığının bedelini ödüyorsun!

Önceki hayatında gerçek bir kalp hırsızıymışsın! Bir göz süzmen, bir mendil atman, bir gülüşün yuvalar yıkmaya, savaşlar çıkmaya yetermiş!

O muazzam güzelliğin ve aldığın ah'ların bedelini de bu hayatında ödüyorsun yaptığımız derin araştırmalara göre! Ama üzülme, bu test sonucundan sonra insanlara 'siz beni önceki hayatımda görecektiniz! Herkes bana aşıktı; biz de az fındıklar kırmadık!' diye övünebilirsin!

Merhametsiz bir korsan olmanın bedelini ödüyorsun!

Bir önceki hayatında çılgınlar gibi gezmişsin; ufak toprakların ve gariban halkın hakimiyeti krallarda kalsın, sen koskoca denizlere, okyanuslara hükmetmişsin! Özgür ruh dedikleri şey şimdilerde vize alıp uçakla oradan oraya gitmek değil; adeta senin yaşadığınmış!

Lakin o muhteşem hayatın boyunca yaptığın zalımeylikler, bu hayatında yakana yapışmış işte dostum! Ama üzülme, bu test sonucundan sonra 'Afrika'ya hiç gitmedim ama önceki hayatımda kesin gitmişimdir' diyebilirsin. Gönlünü ferah tut.

Bir eli yağda, bir eli balda bir prenses olmanın bedelini ödüyorsun!

Şans kotanı bir önceki hayatında sonuna kadar kullanmışsın şekerim. Bir elin yağda, bir elin balda yaşamışsın. Sorumluluk almadan, el üzerinde tutulmuşsun. Şu an lüks ve itibar gibi konular seni biraz zorlayabilir, sonuçta asil ruhlusun! Bu test sonucundan sonra 'şu an bir prensesle konuştuğunu bil ve saygılı davran!' diyerek insanlara ayar verebilirsin. Bu hayat senin için biraz mütevazıleşme evresi!

Acımasız bir savaşçı olmanın bedelini ödüyorsun!

Sen adrenalin bağımlısı, gözü kara, güçlü bir savaşçıymışsın fakat zalim kader seni bu hayatında okullara, ofislere, evlere hapsetmiş! Şimdi zamanında yaptığın acımasızlıklar senden belediye otobüsünde döktüğün ter damlaları olarak çıkıyor!

Bu hayat senin için biraz daha ılımlı ve sakin olma sınavı! Yine de bu test sonucunu düşünerek 'bu hayatta kanunlar, kurallar olduğu için insanların ağzını kıramıyorum ama önceki hayatımda kesin kellesini uçurmuşumdur ben bunların' diye düşünerek teselli bulabilirsin!

Kendini sahte peygamber ilan etmenin bedelini ödüyorsun!

Sen az değilmişsin ha! İnsanları çok iyi manipüle eden, işini bilen, kurnaz bir karakter olarak bir önceki hayatında dünyanın kaymağını az yememişsin! 

Aslında kötü niyetli olmasan da, insanların inanma ihtiyacını kendi çıkarların için kullanmışsın. Şimdiki hayatında da bunun ceremesini çekiyorsun. Bu test sonucundan sonra kafanı bozan insanlara bakıp 'önceki hayatlarında muhtemelen bana tapınıyorlardı kerizler' diye düşünüp teselli bulabilirsin.

Umuyoruz ki bir sonraki hayatın daha renkli olur!

Onedio Testlerini Facebook'tan takip etmeyi unutmayın!

İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
821
439
313
138
90
64
63
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Ciri

Abi bir teste de Game of Thrones sorusu koymayın.Herkes izlemiyor.

İlayda Arife Taner

Kesinlikle hiçbir şey anlamadım 4. sorudan ama hayırlısı fhsdj

ehvenişer

Herkes Game of Thrones izlemiyor. Bilginize.

Bahadır A

#5 içerisindeki tiplerin hiçbirisini tanımıyorum? Her bokun içerisine GoT sokmak zorunda mısınız arkadaşım? ruh hastası mısınız?! Kıt mısınız?! Bilmek zorund... Devamını Gör