Görüş Bildir
Haberler
Ne Kadar Obursun?

etiket Ne Kadar Obursun?

Şeboş
08.08.2016 - 14:04

Aman onu yeme kilo alırsın, bunu yeme taş olursun, karbonhidrat diyeti yap, makarna ve pilavla eti bir arada yeme. Ne yiyeceğiz biz, söyler misin acaba Nebahat Çehre, dur durrr ya, pardon Canan Karatay, offff hangisine inanıyorduk biz ya, hadi obur muyuz değil miyiz, öğrenelim o zaman!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Film izlerken atıştırmalık tercihin hangisi olur?

2. Yeşilin olduğu hangi gif sana keyif veriyor?

3. Hangi minnoş yavru olmak istersin?

4. Patatesi kim sevmez ki, yemeden duramıyorum dediğin hangisi?

5. Şimdi ise sıra herkesin sevmediği bir sebzede: Karnabaharı hangi şekilde seversin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Krep mi, bayılırım! Tamam o zaman nasıl yersin?

7. Tembel misin? Tembellik dereceni ölçelim, kaç puanı kaparsın bu konuda?

8. İştah seviyen için de seçim yapalım lütfen.

Evrenin en oburusun, oburuluk seviyen bu!

'Mide fesadına uğramak' nedir bilir misin sen? Anlatıyorum;  turşu ve helvanın ekmek arası yenmesi sonucuyla oluşan, gastronomik bir reaksiyon. Önüne geleni yiyen, çöp, obursun... Durmam gerekiyor artık biliyorum, ama susamıyorum, napimmm. Yediklerine dikkat etsen iyi olur bence. Oburiks!!! Kendine gel artık.

Oburluk seviyen: Gollum!

Zafiyet geçireceksin yakında, bu kadar iştahsızlık olmaz ki… Halsizsin bir kere. O nasıl yemek ayırmak, onu sevmemek, bunu yememek,  çocuk gibisin canım sen de…Verilen pastadan, dalga geçer gibi, minik parçalar almak, toplu gidilen yemeklerde; salata yemek… Off sıkıldım, sinir bozarsın sen “Sıfır Beden”, Gollum gibi olacaksın yakında, diiim ben sana;)

Pis boğaz!

Bak şimdi, aç falan değilsin neden bu saldırganlık acaba? Vallahi adın çıkmış senin, milletin önündeki yemeği kapıyorsun, seninle yemek yemek istemiyor insanlar. Senin geldiğini görünce yemeklerini alıp, masadan kalkıyorlar ya... Biraz disiplin canım, hakkın olanı ye, iç lütfen.

Yemek yemeğe üşeniyorsun!

Yemek yemek senin için işkence, çocukken elin kolun bağlanarak mı yemek yedin sen? Yemek yemeğe üşenir mi ya bir insan, sen üşendiğin için yemiyorsun:) Açlıktan ölsen bile, yemek hazırlamaya üşendiğin için yemiyorsun. Yemek senin için birincil ihtiyaç değil sanki...

Diyetçiiii!

Bir gün bile hamburger, patates kızartması yerken gören oldu mu seni? Hiç sanmıyorum sağlıklı besleniyorsun, günde kırk öğün yiyorsun, ama incir çekirdeği kadar belki yiyorsundur. Marul kemir sen...Çocuk reyonundan alışveriş yapanlardansın sanırım;)

9. Açgözlüsün!

Senin karnın tok, ama gözün aç şekerim. Aç mısın? Hayır, eee neden aldın o pastanın tamamını? Kimsecikler yemesin, hepsi senin olsun, ama sende yeme değil mi, önemli olan tabağında dursun. Ne ayıp...

Onedio Testlerini Facebook'tan takip etmeyi unutmayın!

Onedio Testlerini Facebook'tan takip etmeyi unutmayın!
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
866
522
353
258
141
125
119
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

evrenin en oburuyum ve 40 kiloyum ??

Alev Kaya

kzarmış patates gif'i beni patatesten soğuttu. O ne öyle😂

Asya

4. sorudaki kızarmış patates neden öyle dikkatimi çektide :D