Görüş Bildir
Haberler
Ne Kadar Çekicisin?

etiket Ne Kadar Çekicisin?

Yapmanız gereken çok basit. 9 soruyu cevaplamak ve ne kadar çekici olduğunuzu görmek. Bakalım ne kadar çekicisin? Haydi teste!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini seç de teste başlayalım.

2. Hangi giyim tarzı sana daha uygun?

3. Söyle bakalım, arkadaşların karşı cinsi etkilemek için sana akıl danışırlar mı?

4. Emojiler artık hayatımızın bir parçası. Pekii hangi emoji içinin kıpır kıpır olmasına neden oluyor?

5. Sevgilinizi kendinize bağlamak için en güçlü silahınızı sorsak.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Lise yıllarına geri dönelim. Lisede hangi tiptin?

7. Çekicilik bir renk olsa tam anlamıyla hangi renk olurdu sence?

8. Bu filmlerden birisi tekrar çekiliyor ve siz başrolde oynayacaksınız hangisinde oynamak isterdiniz?

9. Son soruyu yanıtla da sonucu görelim. Muhteşem bir partiye davet edildiğini varsayalım. Şu tiplerden hangisi olurdun?

Sen dünyanın en çekici insanısın!

Sen dünyanın en çekici insanısın!

Sen bu dünyaya gelmiş en çekici insanlardan birisin! Her girdiğin ortamda insanlar gözlerini senin üzerinden alamıyor. Ortamlarda adeta bir yıldız gibi parlıyorsun. Gülen yüzünle, tatlı gülüşünle her zaman imrenilen bir yapın var. Konuşmaya başladığında dudağından dökülen kelimelere insanlar hayranlıkla bakıyor. Konuşmanın sonu gelmesin istiyorlar. Karşındaki insanları etkilememe gibi bir ihtimalin yok. Seni bir bulan bir daha bırakmamak için neler yapıyor neler... İnsanlarda öyle bir iz bırakıyorsun ki ömürleri boyunca kalplerinde kazınıyorsun. Seninle bir kez yola çıkanın bu çekici insanı unutması mümkün değil.

Mıknatıs gibisin! Çekicilik senin kanında var!

Mıknatıs gibisin! Çekicilik senin kanında var!

Çekicilik senin sonradan edindiğin değil doğuştan kazandığın bir yetenek. Dünyanın en çekici insanı değilsin belki, ama çekicilik senin kanında var. Bir mıknatıs gibi insanları kendine çekiyorsun. Ve bunun da farkındasın. Hoşuna gitmiyor değil. Çekici olacağım diye kendini zorlamıyorsun, içinden gelen zaten bu. Yaptığın seçimlerden anladığımız kadarıyla bu özelliğinle etkileyemeyeceğin insan yok. Aldığın nefes, içtiğin su gibi işlemiş benliğine çekicilik. Düşünceli, nazik, kibar ne kadar etkileyici özellik varsa sende toplanmış. Senin gibi insanların özlemiyle yanıp tutuşuyor bu dünya.

Kararında Çekicisin!

Kararında Çekicisin!

Sen her şeyi kararında olan bir insan olarak tabii ki çekicilik konusunda da tam kararındasın. Sendeki doğal güzellik ve çekicilik yani, bunun için ekstradan bir çaba sarf etmiyorsun.  Her zaman hafif bir çekiciliğin var fakat sen bunu asla göze sokmuyorsun. Seni tanıyan sendeki çekiciliği daha raat görüyor. Dışarıya karşı kendini biraz koruyorsun diyebiliriz. Hiçbir ortamda göze batmaz, kimsenin kötü yorumlarına maruz kalmazsın. Bu yüzden de insanlar seni severler. Bu yapmacıksız doğal halin seni zirveye taşıyacak. E o zaman da bizim hakkımızı verirsin :)

Bir araba çekicisi ne kadar çekiciyse sen de o kadar çekicisin!

Bir araba çekicisi ne kadar çekiciyse sen de o kadar çekicisin!

Senin kanında bir gram bile çekicilik yok. İnsan az gülümser azıcık eşe dosta tatlılık yapar. Evet şansın olsa şu an kafama taş atarsın. Fakat sırf senin gönlün olsun diye yalan söyleyecek değiliz. Değilsin işte çekici. O suratsızlık, o ciddiyet, insanın içini karartıyor valla! Kırk yılda bir gülümsesen incilerin dökülür sanki. Testi de niye çözdün hiç anlamadık. Çekici olup olmadığını merak ettiğine göre içinde ufacık da olsa çekici olma ihtimali var. Acaba var mı yoksa ya! :)

Onedio Testlerini Facebook'tan takip etmeyi unutmayın!

İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2054
765
762
289
100
97
80
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Tuhaf Adam

dünyanın en çekici insanı mıymışım? müsaadenizle ben bunu çıktı alıp yanımda taşımak istiyorum. kadınlar pek aynı fikirde değil çünkü, çıkarıp gösteririm son... Devamını Gör

Sana Ne

Artık rihanna gibi olmaya çalışırsam sorumlusu Onedio'dur.

Asya

Sen dünyanın en çekici insanısın! Sen bu dünyaya gelmiş en çekici insanlardan birisin! Her girdiğin ortamda insanlar gözlerini senin üzerinden alamıyor. Ort... Devamını Gör

Arkun Uzun

Banada aynısı çıktı pek de doğru değil gibi