Görüş Bildir
Haberler
Muslera: "F.Bahçe'yi Üçüncü Kez Yeneceğiz"

Muslera: "F.Bahçe'yi Üçüncü Kez Yeneceğiz"

Fatih
16.08.2014 - 00:18
İçeriğin Devamı Aşağıda

Muslera: "F.Bahçe'yi Üçüncü Kez Yeneceğiz"

Muslera, Süper Kupa Finali için ezeli rakiplerine meydan okudu.

SARI-kırmızılıların file bekçisi Fernando Muslera dün GS TV'ye önemli açıklamalarda bulundu... Satışa çıkan 25 numaralı eski formasının taraftar tarafından en çok satın alınan ürünler arasında yer almasının kendisi açısından heyecan verici olduğunu belirten Uruguaylı kaleci yeni sezonda 1 numarayı giymesinin de kendisini daha da motive edeceğini belirtti. Yeni sözleşmesi ile birlikte Taffarel ve Mondragon gibi G.Saray tarihine geçmek için çaba harcayacağını söyleyen 28 yaşındaki eldiven sözlerini şöyle sürdürdü:

'1 numara benim favorim. G.Saray’a geldiğim dönemde 1 numara arkadaşım Aykut Erçetin’deydi. 25 yaşında olduğum için de o zaman 25 numarayı aldım. Üstüne de 2 sezon şampiyonluk yaşadık. Ben de uğursuzluk olmasın diye hiç değiştirmedim. Artık 1 numarayım.

Bir kupa kazanmak futbolcu için, kariyeri için çok önemlidir. Derbiler de futbolcunun kariyeri için çok önemlidir. Şimdi baktığınız zaman öyle bir derbi ki, kazandığınız zaman hem derbi galibiyeti hem de akabinde bir kupa geliyor.

O yüzden bizim için çok önemli. Sizin de söylediğiniz gibi 2 senedir üst üste Süper Kupa’yı kazanan bir G.Saray var. Şu anki amacımız da geçen sene olduğu gibi Süper Kupa’yla başlamak. 2 senedir böyle başlıyoruz lige ve motivasyonumuz için de çok önemli. Bizi ekstradan motive ediyor. O yüzden şu anda çalışmalar tamamen bu maç üzerine. Ona odaklanmış durumdayız ve hedefimiz 3. yıl üst üste 3. Süper Kupa’yı kazanmak.

Şampiy10

Kaynak: http://sampiy10.gazetevatan.com/-f-ba...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Kötü Kadın

Kale sana emanet biz bilmeyiz :)