Görüş Bildir
Haberler
Mükemmel Bir İnsan mısın?

etiket Mükemmel Bir İnsan mısın?

Bakalım tahminlerimiz doğru çıkacak mı?

Haydi teste.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini seçer misin?

2. Yaşını da seç.

3. 👇

3. 👇

4. 👇

4. 👇

5. 👇

5. 👇
İçeriğin Devamı Aşağıda

6. 👇

6. 👇

7. Son olarak 👇

7. Son olarak 👇
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Mükemmelsin! 👌

Sen var ya mükemmelliğin vücutta şekil bulmuş halisin. İnsanlar sana o kadar çok imreniyor ki bunu sözlerle ifade edemiyoruz. Üzerinde nazar boncuğu falan taksan iyi olur bizce :) Çünkü bütün gözler hep senin üzerinde! Sen bu  mükemmelliği sonradan kazanmamışsın. Bu mükemmellik sana doğuştan gelmiş. Ne yapsan insanlar 'Ya bu nasıl bir insan nereden geliyor bunlar aklına?' diye sormaktan kendilerini alamıyorlar. Daha ne kadar övsek de yetersiz kalır. Sen kendin olmaktan vazgeçme ve böyle devam et!

Şahanesin!

10 numarasın 5 yıldızsın. O kadar enerji dolu o kadar sempatiksin ki. Sen bu testin sonuçlarını okurken bile biz çok güzel bir enerji aldık. Nasıl becerebiliyorsun böyle şahane olmayı. İnsanların moralini yükseltmeyi, bardağa dolu tarafından bakmayı çok iyi yapıyorsun. Her insanın mutlaka senin gibi bir yakını olmalı. Senin gibi bir yakını olan insanın mutsuz, umutsuz olma imkanı yok. İnşallah hayat enerjin hep böyle devam eder. Her zaman böyle ol ve kimsenin ne dediğine aldırış etme!

Fena değilsin!

Sana mükemmelsin diyemeyiz ama mükemmel değilsin de diyemeyiz. Çok arada derede bıraktın bizi. Sen o an nasıl ruh halin varsa ona göre davranıyorsun. Eğer ruh halin iyiyse iyi yapmadığın bir şeyi bile muhteşem yapabiliyorsun. Ama ruh halin kötüyse en iyi yaptığın işi bile salıyorsun, özen göstermiyorsun. Kısacası sen aklın yerine duygularınla hareket ediyorsun. Duygularınla hareket etmen çok güzel bir şey. Ama yeri geldiğinde aklınla da karar vermeyi öğrenmelisin. Yoksa duygusal düşünmen uzun vadede sana büyük kayıplar yaşatabilir. Kimseye aldırış etme ve kendin olmaya devam et!

Detaycı değilsin!

İstesen sen de mükemmel olursun. Ama sen detaylara boğulmayı, detaylarla uğraşmayı pek sevmiyorsun. Sen azıcık aşım ağrısız başım felsefesiyle hayatını sürdüren bir insansın. Mükemmel olunca elime ne geçecek diyorsun kendi kendine. Haksız sayılmazsın da. Ama tamamen haklısın da diyemeyiz. Bu özelliğin yüzünden çoğu insan seni vurdumduymaz olarak nitelendiriyor. Halbuki yaptıklarının vurdumduymazlıkla alakası yok. Sen sadece böyle olmayı seviyorsun o kadar...

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
545
314
138
101
33
23
17
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
tongue fu

o boş kişiliğinizi onedio ne güzel okşuyor değil mi.

Sanane Sanane

Kimse mükemmel 👌 değildir 😉

Pasif Kullanıcı

Mükemmelsin! 👌 Sen var ya mükemmelliğin vücutta şekil bulmuş halisin. İnsanlar sana o kadar çok imreniyor ki bunu sözlerle ifade edemiyoruz. Üzerinde nazar ... Devamını Gör