Görüş Bildir
Haberler
Müdür Müdür Müdür? Senden Ne Tip Bir Müdür Olur?

etiket Müdür Müdür Müdür? Senden Ne Tip Bir Müdür Olur?

Şeboş
14.11.2016 - 12:14

Sokaklardan kocaman holdinglere geçen başarı öykülerini duymuşsunuzdur, hayır hayal değil bunlar hepsinin gerçek bir hikayesi vardır elbette. Kimisi hakkıyla, kimisi karakteriyle kimisi de seçilmeyecek yolu seçmiş olmasıyla… Kimi idealist, dürüst, hırslı, ihtiraslı çeşit çeşit lider örnekleri  başarıya ulaşmıştır. Hadi bakalım mı sen nasıl bir lidersin!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Evett haydi başlıyoruz; sence bir müdür personeliyle her daim iç içe olmalı mıdır?

2. Yerinde duramayan bir personelle çalışmak mı, yoksa daha sakin bir kişilik mi tercih edersin?

3. Tepkilerini olur olmaz belli eder misin, yoksa her zaman kontrol elinde midir?

4. Küçük hatalarında bile personeli hemen harcar mısın?

5. Sence korkulan biri misin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Heyyy müdür, personelinle spor aktiviteleri yapar mısın?

7. Off öğlen yemeği biraz kaçırmışsın sanırım, ofiste şekerleme yapmayı sever misin?

8. Son olarak; düşman başına, ofiste mastürbasyon yaparken yakalandın ne yaparsın?

Agresif Müdür!

Sabah sabah terör estirme yetkisine sahip tek kişi sensin sanırım. Vallahi bir deli çıkıverir sopanı saklamak zorunda kalırsın haberin olsun, ayağını denk al bu ne koltuğa güven be kardeşim. Önüne gelene bağır çağır sonra ben müdürüm  diye geçin, olmaz öyle şey insanları yanına yaklaştır biraz, sohbet et onlarla, dertlerini dinle, arada ikramiye ver mesela;)

İhtiraslı Müdür!

İhtirasların için yapmayacağın şey yok, çok başarılısın evet ama yukarıya çıkarken dirseklerinle sağındakileri solundakileri ite ite ilerliyorsun, bu da senin taktiğin arkana bile bakmıyorsun, ödülleri başarıları gördükçe hırslanıyorsun, hırsını yerinnn senin... Seni seven çok seviyor, senden nefret edenin ise yüzünü bile göresi yok. Başarılarının devamını dileriz;)

Ukala Müdür!

Her şeyi sen bilirsin, kolay kolay elemanının yaptıklarını beğenmez, tatmin olmazsın öyle mi? Bu kadar özgüvenli olma rica edeceğim, kimse dört dörtlük ve vazgeçilmez değildir. Akıl akıldan üstündür insanlardan akıl al ve ekibine güven her şeyin üstesinden tek başına gelemezsin bu ego ve çok olduğunu sandığın özgüveninle. Haydi biii sarsıl, kendine gel ve ekibini güzel bir yemeğe götür bakimm;)

Tatlı Sert Müdür!!

En süperiiii; hani bazen beni sinir de etse de hep “Çok sevdiğim” derler ya, işte o sensin müdürümmm benim. Belki koca göbekli, belki huysuz, belki suratsız, hımm evde kalmış olabilir, yaşlı, belki süslü seni… Yerim yerim seni ben ya nasıl sinir oluyorlar sana gün içinde anlatamam, ama sonra adam / kadın haklı ya deyip, tekrar sevmeye başlıyorlar. Sarılıp öpelerigeliyor:)

Yakın Olmaya Çalışan Müdür!

(Ama beceremeyen) Yaptığın şakalar havada kalıyor ve rezil olmuş gibi hissediyorsun. Beraber cok eğlendiğin bazende nasıl davranacağını bilemediğin oluyor. Hah buldum arkadaş olmak istiyorsun ama birden müdür olduğun geliyor aklına, sonra ağırlığını koymaya çalışıyorsun ama olmuyor, çünkü sohbetlerinden keyif alıyorsun aslında.  Senin işinde zor, ya yalnız kalacaksın ya da müdürlüğe veda edeceksin.

Onedio Testlerini Facebook'tan takip etmeyi unutmayın!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
260
180
151
71
61
33
19
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın