Görüş Bildir
Haberler
Motorola Yeni Ürünlerini 4 Eylül'de Duyurmaya Hazırlanıyor

Motorola Yeni Ürünlerini 4 Eylül'de Duyurmaya Hazırlanıyor

Caner
15.08.2014 - 12:19
İçeriğin Devamı Aşağıda

Motorola Yeni Ürünlerini 4 Eylül'de Duyurmaya Hazırlanıyor

Motorola bir süredir hakkında bilgiler gelen Moto G2, Moto 360 ve Moto X’in devam modeli cihazlarını 4 Eylül’de Amerika’da düzenleyeceği bir etkinlik kapsamında duyuracağını açıkladı. Teknoloji devi yayınladığı davetiye her üç cihaza da vurgu yaparken, aynı zamanda bir kulaklık tanıtımı da gerçekleştirecek. Amerika’da etkinlik kapsamında tanıtılacak ürünlerin eş zamanlı olarak IFA Berlin’de sergilenmesi bekleniyor.

Moto G2’nin teknik özellikleri aşağı yukarı artık biliniyor. Buradaki haberimizden özelliklere göz atabilirsiniz. Moto G önemli bir başarı yakalayan Motorola söz konusu başarıyı devam modelinde de sürdürmek istiyor.

Motorola’nın üst düzey yeni telefonu Moto X+1 için de bir süredir sızıntılar gelmeye devam ediyor. Motorola’nın cihazda 5.2-inç büyüklüğünde Full HD çözünürlüklü ekran, 2.5GHz’de çalışan dört çekirdekli Snapdragon 801 işlemci, 2GB RAM, 12MP arka kamera ve 2.900mAh kapasiteli pil kullanması bekleniyor.

Motorola’nın ilk olarak Google I/O etkinliğinde sahnelenen Moto 360 akıllı saati yuvarlak tasarımıyla kullanıcılardan tam not atlı. 4 Eylül’de düzenlenecek etkinlikle akıllı saate ilişkin tüm detaylar ortaya çıkacaktır.

kaynak: newfrommoto

Kaynak: http://www.teknolojioku.com/haber/mot...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0