Görüş Bildir
Haberler
Miami Heat, Spurs'a Şans Tanımadı

Miami Heat, Spurs'a Şans Tanımadı

Fatih
26.01.2014 - 23:10

Miami Heat, Spurs'a Şans Tanımadı

NBA'de Doğu ve Batı Konferansı'nın şampiyonluk yolunda iddialı 2 takımı San Antonio Spurs ile Miami Heat karşı karşıya geldi.

NBA'de geçen sezonun finalistleri Miami Heat ile San Antonio Spurs, American Airlines Arena'da kozlarını paylaştı. Geçen sezonun şampiyonu LeBron ve arkadaşları, Teksas ekibini 113-101'lik skorla geçti.

Heat'ta Chris Bosh 10'da 9 isabet oranı ile 24 sayı atarak maçın en skorer ismi olurken, LeBron James de 15'de 8 ile 18 sayılık katkı sağladı. Ev sahibinde hafif sakatlığı bulunan Dwayne Wade mücadelede kenarda başladı ve 8 sayı kaydetti.

San Antonio Spurs'te ise Tim Duncan 13'te 9 şut isabeti ile 23 sayı kaydederek takımının en skorer ismi oldu. Spurs'te aytıca Tony Parker 11, Marco Bellinelli 12 ve ilk 5'te maça başlayan Boris Diaw da 15 sayı ile çift haneli skor üreten isimler oldu.

NBA'de bir sonraki maçta Miami Heat, Batı Konferansı'nın bir diğer iddialı takımı Oklahoma City Thunder ile karşılaşacakken, San Antonio Spurs ise deplasmanda Houston Rockets ile kozlarını paylaşacak.

Gazetesport

Kaynak: http://www.gazetesport.com/haber/1358...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın