Görüş Bildir
Haberler
Metal All Stars İstanbul

Metal All Stars İstanbul

Mahmut Saral
30.03.2014 - 17:49 Son Güncelleme: 30.03.2014 - 18:43

İstanbul'da 2 gün boyunca metal müzik fırtınası esti

Geçtiğimiz cuma ve cumartesi günleri, müzikseverler için bir hayli hareketliydi denilebilir. Metal All Stars etkinliği kapsamında birçok önemli müzisyen, İstanbul'a konser için geldi. Hem de bu etkinlik 1 değil, arka arkaya olmak üzere 2 gün sürdü, yüzlerce kişi konsere akın etti.

Bu konserin her şeyden önce 3 önemli noktası bulunuyor. Birincisi, etkinlik aslında iptal edildi. Avrupa'nın birçok ülkesine uğrayan ve uğrayacak olan bu etkinlik, ülkemizde de Esen Entertainment tarafından tertip edilmişti. Etkinlik mekanı olarak da Küçükçiftlik Park duyurulmuş ve yaklaşık bir buçuk ay kadar evvel de biletler satışa sunulmuştu.

Aslına bakarsanız bu süre, yüksek sayıda bilet satmak için pek de yeterli görünmüyordu. Üstüne bir de 30 Mart, yani konser gününün hemen ardında yapılacak olan seçimleri eklediğimizde, 'Acaba konser iptal olur mu?' düşüncesi birçok kişide vardı. Önce söylentiler yayıldı, ardından da resmi duyuru geldi: 'Etkinliğin ana organizasyon şirketi, ön görülemeyen bazı sebeplerden ötürü İstanbul ayağını iptal ettiğini ve bundan dolayı üzgün olduğunu' söylüyordu.

İkinci önemli nokta ise, yok olmak üzere olan bir etkinliğin yeniden var edilmesiydi. Daha evvel birçok organizasyondan tecrübesi bulunan Dorock Heavy Metal Club, yetkililerle irtibata geçerek konseri Taksim'deki Dorock Bar'a çekti. 5 saat süren görüşme neticesinde tek günlük biletler 50, çift günlük biletler de 90 lira olarak belirlenip üzerine içecek hediyesinin olacağı da duyuruldu. Ardından da konseri izleyecek kitlenin daha geniş bir mekanda rahat edebilmesi için Istanbul Live isimli konser mekanıyla anlaşıldı.

Kaynak: http://www.teknokulis.com/multimedya/...
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın