Görüş Bildir
Haberler
Messi, Maaşının 20 Milyon Avro Olmasını İstedi

Messi, Maaşının 20 Milyon Avro Olmasını İstedi

Ulaş
26.04.2014 - 15:20

"Messi, Maaşının 20 Milyon Avro Olmasını İstedi"

Barcelona'nın Arjantinli yıldızı Lionel Messi'nin, maaşının sezon başına 20 milyon avroya yükseltmesi yönünde kulübe bir teklif sunduğu iddia edildi.

İspanya Birinci Futbol Ligi (La Liga) takımı Barcelona'nın Arjantinli yıldız futbolcusu Lionel Messi'nin, maaşının sezon başına 20 milyon avroya yükseltmesi için kulübe teklif sunduğu iddia edildi.

Marca gazetesinin haberinde, kulübüyle sözleşme yenilemeye yönelik görüşmeleri devam eden Messi'nin, sezon başına net 20 milyon avro istediği ve bu miktarda ısrarcı olduğu öne sürüldü.

Barcelona'nın ise 18 milyon avrodan fazla vermek istemediği, ancak yıldız futbolcuyla pazarlıkların devam ettiği kaydedildi. Messi'nin menajerliğini yapan babasının bu hafta Barcelona'ya gittiği ve gelecek hafta kulüp başkanı Josep Maria Bartomeu ile görüşeceği de belirtildi.

26 yaşındaki Messi'nin sözleşmesi, normal şartlar altında 2018 Haziran ayında sona erecek. Haberde, sözleşmenin 1 yıl uzatılma olasılığı bulunduğu da ifade edildi.

Halen sezon başına yaklaşık 16 milyon avro kazanan Messi'nin en büyük rakibi olarak gösterilen, Real Madridli futbolcu Cristiano Ronaldo ise sezon başına 17 milyon avro kazanıyor.

Eurosport

Kaynak: http://tr.eurosport.com/futbol/ispany...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0