Görüş Bildir
Haberler
Meizu MX5 Türkiye'ye Ne Zaman Gelecek?

Meizu MX5 Türkiye'ye Ne Zaman Gelecek?

Meızu Türkiye sayfasından yapılan açıklama...

Haziran ayının sonlarında tanıtılan Meizu firmasının yeni amiral gemi modeli Meizu MX5, ülkemizde ne zaman satışa sunulacak merak ediyorsanız işte cevabı..

MX4 modeli ile tüm dünyanın beğenisini kazanan Meizu markası, MX5modelini Haziran ayının sonralarına doğru tanıtmıştı. Tamamen metal kasadan imal edilen Meizu MX5, kullanıcılar tarafından oldukça beğenilmişti. 

Meizu'nun yeni amiral gemi modelinin ülkemizde ne zaman satışa çıkacağı ise uzun bir süredir merak ediliyordu, ta ki bugün Meizu Türkiye Facebook sayfasından yapılan açıklamaya kadar...İşte Meizu MX5 Türkiye Satış Tarihi ..

Oldukça başarılı özelliklere sahip olan Meizu MX5, ülkemizdeki kullanıcılar tarafından merakla bekleniyordu. Meizu Türkiye Facebook sayfasının yaptığı açıklamaya göre firmanın yeni amiral gemi modelinin Türkiye satış tarihi ise Eylül ayının sonları olarak açıklandı. Fiyat konusunda ise herhangi bir açıklama yapılmış değil.

Ayrıca Meizu Türkiye Facebook sayfası Meizu M2 Note modelinin de kısa bir süre içerisinde ülkemizde satışa sunulacağının müjdesini verdi.

Meizu MX5 Özellikleri

Full HD çözünürlüğünde 5.5 inçlik Super AMOLED ekran kullanan Meizu MX5, gücünü geçtiğimiz günlerde incelediğimiz One M9+'ta da kullanılan MediaTek Helio X10 işlemcisinden alıyor. ARM Cortex A53 tasarımına ait 8 çekirdeğin kullanıldığı bu işlemci, PowerVR G6200grafik birimine sahip olacak.

3 GB RAM ile gelen Meizu MX5, arka kamerada Sony'nin 20 Megapiksellik sensörünü kullanıyor. Meizu MX5'in ön kamerası ise 8 Megapiksel çözünürlüğünde.

Kaynak: http://shiftdelete.net/meizu-mx5-turk...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
2
1
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın