Görüş Bildir
Haberler
Mayo Bikini Trendleri 2014

Mayo Bikini Trendleri 2014

TeknoDiyalog
23.06.2014 - 16:47 Son Güncelleme: 24.06.2014 - 12:42

Mayo Bikini 2014

Tığ İşi Mayo Bikiniler

Daha önce annelerimizin yaptığı tış işi örgüler 2014 yazında mayo bikini desenlerini süsledi. Yeni trend ile birlikte canlı renkler ve tığ işi modeller popüler bir hal aldı. Artık plajlarda bu mayo ve bikinileri görmeye başlayacağız.

Yüksek Bel Bikiniler

Yaz sıcaklarına nostaljik bir esinti 2014 ile geliyor. Yüksek bel bikini modelleri sayesinde 1960'lı yıllarda trend olmuş bu bikiniler artık yeniden hayat bulacak. Göbek bölgesinde fazlalık olan bayanların daha çok tercih edebileceği bu yeni ürünler, karnınızı kamufle ederken retro akımına da uyum sağlamanıza olanak tanıyor.

Büstiyer Bikini Üstleri

Yazın tercihini bikiden yana kullanan bayanlar için çok güzel bir alternatif olan büstiyer üstlü bikiniler, yeni bir tarz yaratmanıza olanak tanıyor. Mayo bikini trendini yakından takip eden büyük göğüslü bayanlar bu seçim sayesinde daha şık ve rahat bir şekilde tarz yaratabilecek.

Püsküllü Mayo Bikini Modelleri

Mayo bikini modellerinde belki de en çok dikkat çeken detay püsküllerdir. Geçtiğimiz yıl da en çok popüler olan püskül trendleriydi. 2014 mayo ve bikini plaj modasında da püsküller yerini aldı.

Fırfırlı Mayo Bikini Modelleri

Tıpkı püsküllerde olduğu gibi fırfırlar da mayo bikinilerde oldukça popüler oldu. Tasarımlara her zaman sevimli ve farklı bir hava katan fırfırlar ile sahilin enerjisini yansıtabileceksiniz. Hareket etmeyi seven ve kendisini enerjik olarak nitelendiren bayanlar bu modeller tam da sizi yansıtıyor! 

Straplez Kesim Mayo Modelleri

Mayo tercihi yapmakta zorlanan bayanlar için straplez kesim mayolar oldukça şık bir alternatif. 2014 yazında sahillerde sıkça göreceğimiz bu modeller özellikle küçük göğüslü bayanlara hitap ediyor. 

Çapraz Bantlı Mayo Bikiniler

2014 yaz kreasyonunda sıkça karşımıza çıkan çapraz bantlı mayo bikini modelleri sexy ve dikkat çekici bir tarz yaratmak isteyenlere göz kırpıyor.

Şeritli Mayo Bikiniler

2014 yaz modasına bomba gibi düşen ince şerit detaylar sayesinde mayo ve bikiniler hareketlenecek. Öne çıkan modellerine seksi bir görünüm de veren bu şeritler, yeni sezon ürünlerde çok dikkat çekiyor.

Kaynak: http://www.giyimex.com/Mayo-Bikini-Mo...
İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın