Görüş Bildir
Haberler
Matematik Falına Göre Seni Sana Anlatıyoruz!

etiket Matematik Falına Göre Seni Sana Anlatıyoruz!

Trex
04.01.2018 - 14:42

Kahve falı, su falı, tarot falı, yıldız falı... Peki ya matematik falı? Hadi bakalım.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle bize bir asal sayı seç!

2. Şimdi de bir bilinmeyen seçin...

3. İki bilinmeyenli denklemlerden birini seç bakalım.

4. Şimdi de geometrik bir şekil seç.

5. Doğum tarihinin son rakamı kaç?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Bir matematik kavramı seç!

7. Son olarak bu sayılardan birini seç!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Lidersin!

www.selosepet.com

Sen öncü ve öndersin, senin açtığın yollardan yüzler binler on binler geçer. Sendeki hırs dağları deler, enginlere sığmaz taşar. Tuttuğunu koparırsın, bir şeyi gözüne kestirdiğin zaman hiç şansı yok :) Hele bir de gönül işiyse ohoooo senin elinden kaçmaz.  Öz güvenin tam, kendi sınırlarını ve gücünü iyi biliyorsun. Baştan çıkarıcı bir kişiliğin var.  Ağzında elin durmuyor elin dursa gözlerin durmuyor. Bir şekilde insanlar ağına takılıyor.  Tek zayıf tarafın insanlara fazla güvenmen. Sen ki lidersin biraz daha dikkat et çevreye ;)

Duygusalsın!

Duygusalsın!
www.seckinresimler.com

Sen duygusal bir insansın. Çok konuşmayı sevmeyen biraz içine kapanık, herkesle hemen kaynaşmayan bir insansın.  Bunun yanında sezgilerin çok kuvvetli.  Ruhani güçler desem değil, cinler periler desem değil, o değil bu değil bambaşka bir güç :)  Bir olay hakkında karar verirken sezgilerine çok güveniyorsun ki güvenmek de haklısın. İlginç bir şekilde pek hata yaptığın görülmüyor.  Zaten hata yapsan bu duygusal kişilikle işin zor. :)   Eh sezgileri kuvvetli olan biri de haliyle  insan ilişkileri uzmanı olur.  Bir Güzin ablalık var sende ;)

Enerjiksin!

Enerjiksin!
im.hthayat.com

Sen cıvıl cıvıl bir insansın!  Kıpır kıpır yerinde duramayan her daim yüzünde tebessüm olan pozitif birisin.  Coşkulu bir ruh halin var. Hiçbir yerlere sığmıyorsun :)  Kesinlikle içine kapanık ve sinsi değilsin. Kafandan ne geçiyorsa dilinden de o var. Bu özelliğin insanların sana olan güvenini artırıyor. Arkadaş ortamında herkesin danıştığı ve güvendiği birisin.  Ayrıca şunu da eklemek lazım. Son derece rasyonel düşünceye sahip bir insansın.  Akıl ve mantık dışı hiçbir karar almıyorsun.

Dürüstsün!

Dürüstsün!
www.mcftech.com

Sen dürüst, sadık ve yalın bir insansın.  Dokuz köyden kovulursun, onuncu köyde dürüstlükten doğru söylemekten vazgeçmezsin. Ufak menfaatler sana göre değil.  İnsanları seviyorsun ve sevilmekten de pek hoşlanıyorsun. İnsanlar seni sevsin pamuklara sarsın, başka bir isteğin yok :) Lakin çevreni duvarlarla örmüşsün. Öyle herkesi içine sokmuyorsun. İnsanlara güvenmen gerekiyor. Güvenmediğin bir insan senin çevrende olmayı bırak senin ortamına bile giremez. :)  Bu kadar da katısın.

Güvenilirsin!

Güvenilirsin!
www.kacakiddaa.org

Sen güvenilir bir insansın.  Tam bir sır küpüsün. Etrafındaki insanlar için tam bir sırdaş ve dostsun. Dertlerini dinlediğin gibi sırlarını da saklıyorsun. Güvenilir olduğun gibi dürüstsün de. Senin için samimiyet çok önemli. Karşındaki insan samimi ise senin için tüm kapılar açılar ama bir samimiyetsizlik mi gördün mü? O an bitmiştir her şey. O kişiye karşı ne bir inancın kalır ne de isteğin. Bu sevgili olur arkadaş olur fark etmez, hayatının her alanında böyle. Ayrıca dediğimiz gibi güvenilirsin haliyle de söz verdiysen tutuyorsun.  Kısaca sen iyi bir insansın :)

Dengesizsin!

Dengesizsin!
www.hiddeti.com

Sen dengesiz bir insansın! Sağın solun belli olmuyor. Modun bir aşağı bir yukarı. Ama bu seni renkli de kılıyor. Hayatı tek düze yaşamıyorsun. Evet bazen dibi bulduğun depresif takıldığın oluyor ama havanı bulduğun zaman kimseler seni tutamaz.  Ele avuca sığmıyorsun.  Sürprizlerle dolusun. Bazen bahar bazen kış, bazen sıcak bazen soğuk... Sende yok yok :)

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
807
276
223
138
45
40
28
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?