Görüş Bildir
Haberler
MastarChef Hasan Kimdir, Kaç Yaşındadır? Hasan Biltekin'in Asıl Mesleği Nedir?

MastarChef Hasan Kimdir, Kaç Yaşındadır? Hasan Biltekin'in Asıl Mesleği Nedir?

Müge Kakşi
13.01.2022 - 21:58

TV8 ekranlarının popüler yarışması MasterChef Türkiye tüm hızıyla devam ediyor. Finale günler kala izleyicileri ekran başına kilitleyen MasterChef'te bu zamana kadar kalmayı başaran yarışmacılar merak ediliyor. Finale adını yazdıranlar arasında yer alan sevilen yarışmacı Hasan Biltekin izleyiciler tarafından araştırılıyor. Peki MasterChef Hasan Biltekin kimdir? MasterChef Hasan kaç yaşında ve nereli? Tüm bu soruların cevaplarını haberimizde sizler için derledik...

İçeriğin Devamı Aşağıda

MasterChef 2021'in son günlerinde izleyiciler adeta ekran başına kilitleniyor. Kıran kırana mücadelenin yaşandığı yarışmada finale kalan iki isimden biri de Hasan Biltekin oldu. Başarılı yarışmacı performansıyla adından söz ettirirken izleyiciler tarafından da merak ediliyor. İşte MasterChef Hasan'a dair tüm detaylar...

MasterChef Hasan Kimdir? Hasan Biltekin Kaç Yaşında ve Nereli?

MasterChef Hasan Kimdir? Hasan Biltekin Kaç Yaşında ve Nereli?

Hasan Biltekin 27 yaşında ve aslen Nevşehirlidir. 184 cm boyundadır ve 78 kilogram ağırlığında olan yarışmacı, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi ÜSET Meslek Yüksek Okulu Mezunudur.

Yemek sektöründe liseden beri yer almakta, Nevşehir Belediyesporun mutfak şefliğini yapmaktadır.

Bugüne kadar çok sayıda yemek yarışmasına katılmıştır ve madalyaları ile kupaları bulunmaktadır.

MasterChef’e 2 kez katılmış bir yarışmacıdır. Geçen sene 3 evet oyu almıştı ancak annesinin rahatsızlığı nedeniyle yarışmaya devam edemeyip annesinin yanına gitmişti.

Hasan Biltekin yarışmada sık sık kız arkadaşından bahsetmesiyle de biliniyor. Hasan Biltekin'in kız arkadaşı doktor olarak bilinen Hülya Acar'dır.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın