Görüş Bildir
Haberler
Mancini, Podolski'ye Kancayı Taktı

Mancini, Podolski'ye Kancayı Taktı

Fatih
02.01.2015 - 23:31

İtalyan teknik adam, bir dönem Galatasaray'ın peşinden koştuğu Alman golcüyü Inter'e getirmeye çalışıyor. 

Inter Teknik Direktörü Roberto Mancini , ara transfer döneminde Arsenal 'in Alman golcüsü Lukas Podolski 'nin en ideal isim olduğunu düşünüyor.

Perşembe günü düzenlediği basın toplantısında Arsene Wenger, Serie A ekibinin gülünç bir teklifle kapılarını çaldığını ve teklifi abuk sabuk bulduğunu ifade etmişti.

Mancini, Podolski'yi bir süredir takip ettiğini itiraf ederek, Twitter üzerinden düzenlenen soru cevap etkinliğinde, 'İyi bi oyuncu olduğunu biliyorum, zira hem Bayern'de hem de Arsenal'deyken kendisini takip ediyordum. Güçlü ve doğuştan solak bir isim. Gerçekten çok iyi bir takviye olurdu.' şeklinde konuştu.

Gelecek hafta oynanacak Juventus maçına da değinerek, 'Inter'de dört fantastik ve olağanüstü sene geçirdim. Ancak geri dönüş, çok daha zor ve heyecanlıymış. Juve-Inter maçları birer klasiktir. Juve lider ve üç senedir şampiyonluğu domine ediyor. Ama bu maçta her şey olabilir.' dedi.

Inter'i eski günlerine geri döndüreceğini iddia ederek, 'Inter'i eski günlerine, o şaaşalı haline geri getirmek için elimizden geleni yapacağız. Umarım başarılı oluruz. İdmanlarda harika bir hava var ve bu durum bana ilerisi için büyük umut veriyor.' açıklamalarında bulundu.

PODOLSKI MILANO'DA

Cuma gece geç vakitlerde Milano şehrine gelen Alman yıldız, büyük bir taraftar grubu tarafından karşılandı.

Golcü futbolcu, havalimanında yaptığı açıklamada, 'Bu maceradan çok şey bekliyorum. İtalyan ligini gayet iyi tanıyorum. Hedefim Şampiyonlar Ligi'ne kalmak ve Avrupa Ligi'ni kazanmak. Mancini ile de konuştum. Bence o çok harika bir hoca.' ifadelerini kullandı.

Cumartesi günü sağlık kontrollerinden geçmesi beklenen Podolski, altı aylık kiralık sözleşmeye imza atacak.

Goal.com

Kaynak: http://www.goal.com/tr/news/453/trans...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın