Görüş Bildir
Haberler
Manchester United Yara Sardı

Manchester United Yara Sardı

Fatih
27.09.2014 - 21:49

Manchester United Yara Sardı

Geçtiğimiz hafta Leicester City deplasmanında ağır bir şok yaşayan Manchester United, sahasında konuk ettiği West Ham United'ı 2-1 mağlup etti.

Premier Lig'de 6.hafta karşılaşmalarında sahasında West Ham United'ı konuk eden Manchester United, ilk yarıda bulduğu gollerle rakibini 2-1 mağlup etti.

Kırmızı Şeytanlar'a galibiyeti getiren goller Wayne Rooney ve Robin van Persie'den gelirken, ilk golün sahibi Rooney 59. dakikada kırmızı kart görerek takımını sahada 10 kişi bıraktı.

Maça fırtına gibi başlayan ev sahibi ekip, 5. dakikada golü buldu. Sağ kanattan hareketlenen Rafael'in yerden ortasında Rooney ön direkte müsait pozisyonda yaptığı vuruşla fileleri havalandırdı: 1-0.

22. dakikada Falcao'nun pasında ceza sahası içi sağ çaprazda topla buluşan Robin van Persie, sağ ayağıyla düzgün bir vuruş yaparak farkı ikiye çıkarttı: 2-0.

37. dakikada West Ham United farkı bire indirdi. Kullanılan köşe vuruşunda Valencia'nın direkten dönen kafa vuruşunu yine bir kafa vuruşuyla ağlara gönderen Diafra Sakho, aynı zamanda ilk 45 dakikanın da soncunu ilân etti: 2-1.

Maçın ikinci yarısında ise oyunun genel olarak temposu düşüktü. 59. dakikada Rooney, Downing'e yaptığı sert faul sonrası direkt olarak kırmızı kart görünce Manchester United sahada 10 kişi kaldı.

West Ham United, eksik rakibi karşısında oyunun son bölümlerine doğru baskı kurmak istese de bu arayışından sonuç alamadı ve 90 dakika sonunda üç puan Manchester United'ın oldu.

Manchester United bu galibiyetle puanını 8'e yükselltirken, West Ham United ise 7 puanda kaldı.

Goal.com

Kaynak: http://www.goal.com/tr/match/manchest...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın