Görüş Bildir
Haberler
Maljkovic: "Kazanmayı Hak Ettiğimiz Bir Maçtı"

Maljkovic: "Kazanmayı Hak Ettiğimiz Bir Maçtı"

Fatih
03.10.2014 - 22:37
İçeriğin Devamı Aşağıda

Maljkovic: "Kazanmayı Hak Ettiğimiz Bir Maçtı"

Türkiye'ye 62-61 yenilen Sırbistan'ın başantrenörü Marina Maljkovic, hak ettikleri bir maçı kaybettiklerini söyledi.

2014 FIBA Kadınlar Dünya Basketbol Şampiyonası çeyrek finalinde Türkiye'ye 62-61 yenilen Sırbistan'ın başantrenörü Marina Maljkovic , hak ettikleri bir maçı kaybettiklerini söyledi.

Ülker Sports Arena'da karşılaşmadan sonra düzenlenen basın toplantısında, Türkiye'yi yarı finale çıkmasından dolayı kutlayan Maljkovic, şunları söyledi:

'Bugün salonda olan veya olmayan her Türk, kazanmayı hak ettiğimizi biliyor. Son 3 yıldır belli bir projemiz vardı. Her seferinde daha üste koyarak gidiyoruz. Sırp kadın basketbolu giderek daha da gelişiyor. Sırbistan kadın basketbolu, tarihinde ilk kez böyle bir seviyeye geldi. Bu bizim için yeterli değil. Çok tutkuluyduk ve başarmak istiyorduk ama olmadı.'

Karşılaşmanın en skorer ismi Milica Dabovic ise çok büyük bir düş kırıklığı yaşadığını belirtti.

Dabovic, önemli sayıda bir seyirci kitlesi önünde oynadıklarını aktararak, 'Benim için çok farklı bir tecrübeydi. Kazanmak için her şeyi yaptık, çok denedik. Düş kırıklığına uğradım. Keşke kazanan biz olsaydık. 10 sayı öndeyken çok acele hücum ettik ve sakin kalamadık. Onlar daha baskılı oynamaya başladılar. Farkı kapatarak öne geçtiler' ifadelerini kullandı.

Sporx

Kaynak: http://www.sporx.com/basketbol/dkbs/m...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0