Görüş Bildir
Haberler
Mahmut Uslu: "Sow'u Satmak istemiyoruz, Orta Sahaya Transfer Yapabiliriz"

Mahmut Uslu: "Sow'u Satmak istemiyoruz, Orta Sahaya Transfer Yapabiliriz"

Enver K.
03.08.2015 - 23:16
İçeriğin Devamı Aşağıda

Fenerbahçeli yönetici, Sow'u elden çıkartmayı düşünmediklerini ve orta sahaya bir transfer yapabileceklerini söyledi.

Fenerbahçe yöneticisi Mahmut Uslu, A Spor'a verdiği demeçte gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu.

FRED İÇİN YAPILAN İTİRAZ

Shakhtar Donestk'in Brezilyalı oyuncusu Fred'in iki numunesinde de dopinge rastlanması üzerine konuşan Mahmut Uslu, 'Bu konuda UEFA'ya resmi başvurumuzu yaptık. Sıfır tolerans uygulamasını hatırlattık.' dedi.

Uslu, transfer döneminde Mirallas, Ozan Tufan ve Mirallas ile de ilgilendiklerini sözlerine ekleyerek 'Türkiye'de transfer konusunda herkes farklı konuşmalar yapıyor. Ozan Tufan'a 6 milyon avro teklif ettik. Bursaspor 10 milyon avro istedi sonra 8 milyon avroya düştü. Vermedik ve defteri kapattık. Shakhtar Donetsk'ten Luiz Adriano'yu istedik. Gittik geldik uğraştık. 5 milyon avro artı imza parası ve 8 milyon avro bonservis için anlaştık ama oyuncu Milan ile anlaştı. Belçikalı sağ açık Mirallas'ı da istedik. 8 milyon avroya gelmedi. Üstelik Everton'da hocası ile sorunları var. Oyuncunun ikna edilmesi gerekiyor.' ifadelerini kullandı.

BAŞKA TRANSFER YAPILACAK MI?

Yeni bir transfer daha yapabileceklerinin sinyallerini veren Uslu, 'Orta alan için dört oyuncu artı Alper için hocamız bize tamam dedi. Ancak şu anda üç oyuncu ve Alper durumundayız. Hoca buraya oyuncu istiyor. Shalhtar maçından bağımsız olarak turu geçsek de geçmesek de bir oyuncu alabiliriz.' şeklinde konuştu.

SOW GİDİYOR MU?

Sow için kendilerine basında yer aldığı gibi yüksek tekliflerin olmadığını açıklayan yönetici, 'Sow bizim için önemli bir oyuncu ve bir yıl daha sözleşmesi var. Büyük rakamlar teklif edildiği söyleniyor ama hepsi boş. 3-5 milyon avro veren çıkıyor o kadar. Zaten sözleşmesinde 13 milyon avroya serbest kalır maddesi bulunuyor. Biz satmayı düşünmüyoruz. Ama bu parayı verecek kulüp varsa bize sormadan alıp götürebilir.' dedi.

HOCALAR ŞAMPİYON YAPMIYOR

Uslu, bu yaz yaptıkları transferlerin çok konuşulması ile ilgili olarak da 'Türkiye liginde şampiyon olmak kolay değil. Bu yılz 35 milyon avro bonservis harcadık. Çok deniliyor ama insan unutuyor. Mustafa Denizli ile şampiyon olduğumuzda 70 milyon dolar harcamıştık. Böyle harcama yapıyorsun sonra hocalar takımları şampiyon yaptıklarını söylüyor.' ifadelerini kullandı.

Goal

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın