Görüş Bildir
Haberler
Lucescu: "Geleceğime Türk Medyası Değil, Ben Karar Vereceğim"

Lucescu: "Geleceğime Türk Medyası Değil, Ben Karar Vereceğim"

Fatih
31.05.2015 - 00:48
İçeriğin Devamı Aşağıda

Son dönemlerde adı sıkça Beşiktaş ile anılan Shakhtar Donetsk Teknik Direktörü Mircea Lucescu, geleceği hakkında ilginç açıklamalarda bulundu.

TRT Spor'ta yayınlanan Stadyum programına açıklamalarda bulunan Lucescu, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın kendisiyle ilgili söylediği iddia edilen, 'Beşiktaş ile yıllık 4 milyon avro karşılığında anlaştı.' sözlerine yanıt verdi.

Türkiye'de sürekli kendisiyle ilgili haberler yapıldığına dikkat çeken Lucescu, 'Bunların hepsi asılsız. Yıllardır 'Lucescu Türkiye'ye geri dönüyor' dediler ama görüyorsunuz burada çalışıyorum. Bu haberler beni zor durumda bırakıyor. Sözleşmem devam ederken, başka takımlarla görüştüğüm izlenimi yaratılıyor. Ben kimseyle görüşmedim. Tek düşündüğüm şey Karpaty Lviv maçını kazanmak ve Şampiyonlar Ligi'ne gidebilmekti. Şu an buradayım ve ayrılmayı düşünmüyorum.' dedi.

Deneyimli teknik adam, Aziz Yıldırım'ın sözleriyle ilgili ise şöyle konuştu: 'Aziz Yıldırım, Beşiktaş ile anlaştığımı söylemiş. Gidin kendisine sorun, benimle ne zaman konuşmuş? Beşiktaş kime 4 milyon avro verdi de bana verecek? Şu anda başka takımı değil sadece kupa finalinde Dinamo Kiev ile oynayacağımız maçı düşünüyorum. Geleceğimi Aziz Yıldırım veya Türk medyası değil, ben karar belirleyeceğim.'

Goal

Kaynak: http://www.goal.com/tr/news/453/trans...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın