Görüş Bildir
Haberler
Lionel Carole: "Şampiyonlar Ligi’nde de Kalitemizi Kanıtlamak İstiyoruz"

Lionel Carole: "Şampiyonlar Ligi’nde de Kalitemizi Kanıtlamak İstiyoruz"

Enver K.
28.09.2015 - 19:29
İçeriğin Devamı Aşağıda

Lionel Carole, UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu ikinci maçında oynanacak olan Astana karşılaşması öncesi GSTV’de yayınlanan 'Devler Arenası' programına özel açıklamalarda bulundu.

Lionel Carole'un Astana karşılaşması için değerlendirmesi şöyle:

'Zor bir maç olacak. Farklı bir ülkeye gidiyoruz.  Ayrıca bilmediğimiz bir zeminde oynayacağız. Ancak mücadelede elimizden gelenin en iyisini yapacağız.

Şampiyonlar Ligi’ndeki imaj çok farklı. Bütün takımlar çok güçlü ve her maçta atmosfer çok mükemmel. Futbolun en üst seviyesi burası. Ben de Atletico Madrid maçıyla Şampiyonlar Ligi’ndeki ilk maçıma çıktım. Galatasaray taraftarı karşısında bu başlangıcı yapmak benim için çok farklı bir heyecandı. Taraftarımızın yarattığı ortam da mükemmeldi. Şampiyonlar Ligi’nde her zaman çok özel bir ortam var.

Türkiye Ligi’ndeki son iki maçı kazanmamız bize ekstra bir güven verdi. Biz kalitemizin farkındaydık ve iyi bir takım olduğumuzu biliyorduk. Şampiyonlar Ligi’nde de kalitemizi tekrar kanıtlamak ve bu iyi gidişi devam ettirmek istiyoruz.

Atletico Madrid maçında taraftarlarımız mükemmeldi. İsteğim, deplasmanda oynayacağımız Astana maçına da taraftarımızın gelmesi ve bizi coşkuyla desteklemeleri.'

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın