Görüş Bildir
Haberler
LG G3’ün Harika 5 Özelliği ile Tanıştınız mı?

LG G3’ün Harika 5 Özelliği ile Tanıştınız mı?

Uğur Uğurcan
19.06.2014 - 10:33 Son Güncelleme: 19.06.2014 - 11:44

LG G3’ün Harika 5 Özelliği ile Tanıştınız mı?

LG, geçtiğimiz ay içerisinde dünya çapında satışa sunmuş olduğu ilk QHD ekranlı amiral gemisi akıllı telefonunu duyurmuştu. Tanıtılan cihaz QHD ekranı, OIS+ ve lazer ışık özellikli kamerasının yanı sıra şık tasarımı ile büyük beğeni toplamayı başardı. Bugünkü haberimizde size LG G3’ün en iyi beş özeliğini tanıtacağız.

Kamera Yazılım / Magic Odak / Sürükleyici Modu: LG G3’ün kamerasının arayüzü tasarımı LG’nin kendisi tarafından yapıldı. Kameranın en güzel özelliklerinden biri ise fotoğraf çekerken açılabilir sürükleyici moduna sahip olması. Bu mod çekimin nasıl olduğunu görebilmeniz için arayüzü ayarlarında bulunan tüm düğmeleri gizlemenizi sağlar.

Knock Kode: Knock Kode ile kullanıcılar, cihazın kilidini açmak için ekrana önceden bir dizi kilit şablonu oluşturabiliyorlar. Lock Screen ayarları menüsünde bulunan Knock Kode ayarlarında ekranın üzerine yerleştirilen dört çeyrek alan bulunuyor. Bu dört çeyrek içinde, size nelerin kod olacağına karar vereceksiniz.

Akıllı Bildirim: Google Now kullanıcıları için Akıllı bildirim özelliği tanıdık gelecektir. Akıllı bildirim size yaşantınızla ilgili uyarılarda bulunuyor. Örnek verecek olursak dışarıya çıkacaksınız ve o gün hava durumu yağmurlu gösteriyor. Akıllı bildirim size dışarı çıkarken yanınıza şemsiye almanız gerektiği konusunda uyarıda bulunuyor.

Misafir Modu: LG G3’ü satın aldığınızda onunla oynamak isteyen bir sürü kişi olacak. Telefonunuzu eline alıp oynayacak arkadaşınız olmasa bile eşiniz veya çocuklarınız zaman zaman telefonu kullanması gerekecektir. Telefonlar bir sürü kişisel bilgiler içerebilir, bir kişinin bu dosyalara erişmesini istemiyorsanız, korumalı olduğundan emin olacağınız Misafir Modu kullanarak bilgilerinizi saklayabilirsiniz.

Çift Pencere: LG’nin Çift Pencere özelliği, daha önce Samsung cihazlarda tanıtılan Multi Window özelliğinin bir kopyası diyebiliriz. Çift Pencere ekranınızın altında gezinme çubuğunda bulunan Geri düğmesine uzun basarak etkinleştiriliyor. Bu özellik etkinleştirildiğinde kullanıcılar iki ayrı uygulamayı birbiri üstünde aynı anda çalıştırabiliyor.

Kaynak: http://inceleme.tv/lg-g3un-harika-5-o...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın