Görüş Bildir
Haberler
Kütahya'da Öğrenci Olmanın 8 Cazibesi!

Kütahya'da Öğrenci Olmanın 8 Cazibesi!

Ozan Onuk
18.11.2014 - 02:49 Son Güncelleme: 18.11.2014 - 12:52

Aizonai Antik Kent

Aizonai Antik Kent

Arkeoloji okumasanız da derslerden vizelerden fırsat buldukça gezinilesi bir yapı; Tarihe meydan okumuş, dimdik ayakta kalan bu yapıların arasında gezerken kendinizi arkeolog gibi hissedeceksiniz. Keşfettikçe daha derine inme isteğine kapılacaksınız.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Macar Evi

Macar Evi

Kossuth Evi Müzesi (Macar Evi olarak da bilinir), Kütahya'da 1982'den beri ziyarete açık olan bir 18. yy Türk evidir. Bu evde 1850-1851 yıllarında yaşamış olan Macar Özgürlük Savaşı önderlerinden avukat Lajos Kossuth'a ait özel eşyalar ve Macar kültürü ile ilgili objeler sergilenir. Kossuth, Macaristan için hazırladığı anayasa taslağı metnini bu evde kaleme almıştır.

Arkeoloji Müzesi

Arkeoloji Müzesi

Binlerce yıl boyunca sayısız uygarlığa ev sahipliği yapmış bir bölgemiz. Haliyle tarihin derin izlerini taşıyor. 100’lerce yıl sonra Kütahya’nın topraklarında araştırma yapacak olan arkeologlar eminiz ki öğrencilerin mezuniyetinden sonra toprağa gömdüğü kitaplarla karşılaşıp bu müzede sergilemeye başlayacaklar.

Döner Gazino

Döner Gazino

Kütahya’nın en güzel manzaralı mekânı olarak anılır. Adından da anlaşılacağı gibi en büyük özelliği dönmesi. (Döner yemeği yaptıklarından değil yani)

Kişisel Gelişim Fırsatları

Kişisel Gelişim Fırsatları

Hep gezmek, yemek, içmek olmaz. 24 Kasım'da Dumlupınar Üniversitesi'ndeki 'Etkili Özgeçmiş Oluşturma ve Mülakat Teknikleri' seminerini de bunca keyif arasında atlamayın. http://bit.ly/1u3fqPb

Karavan Gözleme

Karavan Gözleme

Yediğiniz bütün Amerikan fast food’larının pabucunu dama attıracak cinsten gözlemelerle ağzınızı şenlendirin. Mezun olduğunuzda düşündükçe ağzınız sulanacak.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Tavşanlıspor’u Canlı Canlı İzleme Ayrıcalığı

Tavşanlıspor’u Canlı Canlı İzleme Ayrıcalığı

Tribünlerinden de anlaşılacağı üzere bu takımın en büyük destekçileri üniversite öğrencileri. İleride belki de kitaplara konu olacak bir başarı öyküsünün çıkış noktasına tanıklık edebilirsiniz.

Club 274 diye bir yer…

Club 274 diye bir yer…

Mekânın adı Club 274. Ancak bir rivayete göre dışarıdan gelenlerin “Club 274 diye bir yer varmış” ile başlayan cümlelerinden dolayı öğrenci ağzındaki ismi Club 274 diye bir yer olarak değiştirilmiş.

İçerideyken size vizeleri, gıcık olduğunuz arkadaşlarınızı ve hocalarınızı unutturan bir atmosfere sahip.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
16
10
8
7
2
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın