Görüş Bildir
Haberler
Küçük Salonlarınız İçin Öneriler

Küçük Salonlarınız İçin Öneriler

Konutkredisi.com.tr
27.02.2014 - 12:32 Son Güncelleme: 27.02.2014 - 12:58

Küçük Salonlarınız İçin Öneriler

Küçük salonunuzu daha ferah ve daha rahat kullanılabilir hale getirmek aslında tahmin edildiği kadar zor değildir. Vereceğiniz doğru kararlar ile odanızı yeniden tasarlayabilirsiniz. Mobilyaların konumu, duvar renkleri ve kullanacağınız aksesuarlar ile küçük salonlar daha büyük, daha ferah gösterilebilir. İşte önerilerimiz:

  • Salonunuzda değişiklik yapmak ve ferah bir ortam yaratmak istiyorsanız öncelikli yapacağınız fazla eşyalardan kurtulmak olacaktır. Her salonda sehpa, TV altlığı, kanepe olmak zorunda değil. Bunları salonunuza sığdırmaya çalışmanız yaşam alanınızı daraltacaktır. Bu yüzden daha az sayıda mobilya ile salonunuzu dekore edin.

  • Salonunuzun daha büyük görünmesi için duvar rengi oldukça önemlidir. Küçük salonlarda açık ve pastel tonlar tercih edilirken, açık renkler koyu renklere göre her zaman daha ferah ve geniş gösterir.

  • Duvarlarınızda kullanacağınız açık ve pastel tonları mobilyalarınızda da kullanmaya özen gösterin. Renkli yastıklar ve objeler eklemek salonunuzu daha eğlenceli ve güzel bir hale getirir. Kullanacağınız bu renkli objeler ile küçük salonların verdiği kasveti kaldırabilirsiniz.

  • Küçük salonları büyük gösterecek alternatiflerden birisi de duvara büyük bir ayna asmaktır. Ayna salonunuza derinlik katacak ve daha geniş göstermesine yardımcı olacaktır. Büyük bir ayna… Neden olmasın?

  • Salonunuzun duvarına asacağınız raflar ile kullanmak istediğiniz küçük objelerinizi, süs eşyalarınızı bir araya toplayabilirsiniz. Böylelikle salonunuz eşya yığını haline gelmektense güzel bir görüntüye sahip olmuş olur.

  • Küçük salonlara çok sayıda aksesuar koymak anlamsız. Orta boyda ve az sayıda kullanacağınız aksesuarlar odanızı daha şık ve geniş gösterecektir.

  • Cam mobilya seçimi salonunuza farklı bir hava katacaktır. Kullanılacak bu mobilyalar daha az eşya olduğu hissini yaratacaktır. Böylece sade bir yaşam alanınız olur.

Kaynak: http://blog.konutkredisi.com.tr/kucuk...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0