Görüş Bildir
Haberler
Kobe Sezonu Kapattı

Kobe Sezonu Kapattı

Batuhan
27.01.2015 - 13:20

Los Angeles Lakers'ın yıldızı Kobe Bryant, sağ omzundaki sakatlık nedeniyle ameliyat olacak. Kobe'nin bir yıllık daha kontratı var.

NBA takımlarından Los Angeles Lakers'ın yıldız basketbolcusu Kobe Bryant, ameliyat edilmesini gerektiren sağ omzundaki sakatlık nedeniyle sezonun kalan bölümünde forma giyemeyecek.

NBA'in internet sitesinde yer alan açıklamaya göre, Lakers'ın 22 Ocak'ta New Orleans Pelicans'a yenildiği maçta sağ omzundan sakatlanan 36 yaşındaki Bryant'ın, omzundaki kas grubunda yırtık tespit edildi.

Açıklamada, ligdeki 19'uncu sezonuna çıkan Bryant'ın dönüş tarihine ilişkin bilginin, yarın gerçekleşecek ameliyattan sonra verileceği bildirildi.

Lakers Başantrenörü Byron Scott ise 17'nci kez all-star seçilen guard Bryant'ın sezon sonuna kadar forma giyemeyeceği mesajını vererek, 'Kobe'nin ne kadar güçlü olduğunu biliyoruz, o bir savaşçı. Mümkün olan en kısa sürede dönmesi için dua edeceğiz.'

Kariyerinde beş şampiyonluğu bulunan Bryant, sezonu kapatması durumunda üst üste üçüncü sezonunda büyük bir sakatlık yaşamış olacak.

All-star oyuncu, 2013'ün nisan ayında sol aşil tendonundan yaşadığı sakatlıktan dolayı sekiz ay basketboldan uzak kalmıştı. 2013-14 sezonunda yeniden formasına kavuşan Bryant, altı maç oynadıktan sonra 18 Aralık 2013'te sol diz tibial kemiğindeki çatlak yüzünden de sezonu kapatmıştı.

AA

İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0