Görüş Bildir
Haberler
Kızının Adını İnternet Kullanıcıları Belirleyecek

Kızının Adını İnternet Kullanıcıları Belirleyecek

Webtekno
14.01.2014 - 18:06 Son Güncelleme: 14.01.2014 - 19:47

Kanadalı bir çift, yeni doğacak kız çocukları için isim bulmakta zorlanınca internete danışmaya karar verdi. Bunun için namemydaughter.com (kızıma isim ver) isimli bir websitesi açan çift, gelen isim önerilerinden en beğendiklerini seçmeyi planlıyor.

Twitter adresinde kendisini yazılım geliştirici, amatör bebek isimci ve ebeveyn olarak tanıtan KanadalıStephen McLaughlin, karısıyla birlikte doğacak bebeklerine bir isim bulmakta zorlanınca çareyi internette buldu. Bunun için websitesi açan çift, namemydaughter.com adresinden ulaşılabilecek sitede bebeklerine en uygun isim yarışması düzenliyor.

Site ziyaretçilerinin öneri ve oylamalarıyla şekillenen ad ve göbek adı listelerinde birbirinden komik isimler de mevcut. Stephen McLaughlin, komik önerilerin önüne geçmek için de son kararın kendilerinde olduğunu belirtme gereği duymuş durumda. Zira Nisan ayında doğmasını planladıkları bebeklerinin adı internete göre Streetlamp Salad McLaughlin (Sokak Lambası Salatası McLaughlin) olmalı.

İsim önerileri listesinde site ziyaretçilerinin birbirinden komik önerileri mevcut. Örneğin Ctulhu(Bilim-Kurgu yazarı H.P.Lovecraft'ın yarattığı bir tanrı) Mae ismi şu anda 2. sırada yer alıyor. Üçüncü sırada ise Megatron(Transformers serisinden bir karakter) Rose var. Listenin birinci sırasında ise Amelia (Doctor Who karakteri) All-Spark McLaughlin ismi bulunuyor.

Listede öne çıkan isimlerden birisi de bir oyun adı olan Zelda. Zelda ismine alternatif olarak da ziyaretçilerin önerdiği bir diğer isim de Not Zelda (Zelda Değil).

Eğer siz de siteye girip Kanadalı çifte isim önerisinde bulunmak istiyorsanız her gün sadece bir isim önerme ve oylama hakkınızın olduğunu da belirtmekte fayda var

İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
0
0
0
0
0