Görüş Bildir
Haberler
KIT HARINGTON, JON SNOW'UN AKIBETİ HAKKINDA KONUŞTU

KIT HARINGTON, JON SNOW'UN AKIBETİ HAKKINDA KONUŞTU

jon targaryen
18.09.2015 - 00:19

HBO'nun fenomen dizisi Game of Thrones'un 5. sezon finali akıllarda pek çok soru işareti bırakarak sona erdi. Dizinin sevilen karakterlerinden Jon Snow'u en son kanlar içinde yatarken gördük. Peki ama Jon Snow gerçekten öldü mü? İşte bu soruyla ilgili ilginç bir yanıt da karaktere hayat veren Kit Harington'dan geldi.

Geçtiğimiz günlerde Humo Dergisi'yle yaptığı röportajda Jon Snow hakkındaki soruları yanıtlayan Kit Harington, Jon Snow'un hala yaşıyor olabileceğine dair umutları yeşertti. 'Önemli olan nokta şu: Kontratımın daha ne kadar devam edeceğini bilen kişi benim.' Bunun üzerine kendisine kaç sezon daha dizide olacağı sorulduğunda, 'İyi denemeydi. Bu konu hakkında konuşamam. Şimdilik Game of Thrones'un hayatımın bir parçası olmaya devam edeceğini söyleyebilirim. Muhtemelen bu iş bittiğinde 30'lu yaşlarımda olurum. Kesin olan tek şey var, o da Game of Thrones bittiği zaman kendimi film projelerine adayacağım.'

Bugüne kadar gerek dizinin yapımcılarından gerekse oyuncularından Jon Snow'un hikayesinin sona erdiğine dair yorumlar gelmişti. Harington, diziye devam edeceğinden mi yoksa dizinin kariyerine olan etkisinin süreceğinden mi bahsediyor bilemeyiz. Ama gelişmelere bakacak olursak bir süre daha Jon Snow adını duymaya devam edeceğiz gibi görünüyor.

Game of Thrones'un 6. sezonuyla 2016 baharında ekranlara geri dönmesi bekleniyor.

Kaynak: http://tr.ign.com/
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın