Görüş Bildir
Haberler
Kilo Vermek İçin 10 Mükemmel Hareket

Kilo Vermek İçin 10 Mükemmel Hareket

Kilo Vermek İçin 10 Mükemmel Hareket

Kilo vermek istiyorsak şüphesiz en sağlıklısı egzersiz yaparak kiloları yakmak olacaktır. Bunun için de en uygun yerler spor salonları ve sizi yönlendiren bir fitness hocası. Tabi eğer spor salonunu gitmek için vaktiniz yoksa evde kendi başınıza da kilo yakan egzersizler yapabilirsiniz. Unutmayın ara sıra düzensiz hareket yerine sürekli düzenli yapacağınız egzersizler kilolarınızı yakmada dolaylı olarak kilo vermenize yardımcı olacaktır.

GÖRSELLER İÇİN SİTEMİZİ TIKLAYIN

Çömelme Hareketi

Öncelik olarak düz durarak dizleri bükerek eller önde vaziyette resimdeki gibi çömelip kalktığınızda; uyluk ve kalça bölgesindeki yağlarınızdan kurtulabilirsiniz.

Koşmak :

En kolay egzersizlerden bir tanesi şüphesiz koşudur. Metabolizmanızı hızlandıracağı gibi 15-20 dk koştuğunuzda ort. 100 kalori harcayacağınız aklınızda olsun.

Merdiven Tırmanma

Asansör yerine merdivenleri tercih ettiğinizde kesinlikle pişman olmayacaksınız. Bacak ve kalça yağlarını eritebilirsiniz.

Bisiklet :

Bacak, kalça ve alt karın yağlarından kurtulmak için eğlenceli bir egzersizdir.

Şınav Pozisyonları

Düz, yan, askıda ve yere yakın dirseklerinizin üzerinde şınav pozisyonunda günlük 15-30 dk yapacağınız egzersizler; omuz, sırt, triseps ve göğüs yağlarından sizi kurtarır ve kilo yakmanıza yardımcı olur,

İp Atlama

Basit ve etkili kilo yakma egzersizlerinden birisi de şüphesiz ip atlamadır. Ayrıca kardiyologlar ip atlamanın kalp ve damar hastalıklarını önlemeye yardımcı olduğunu dile getiriyor.

Dans Edin

Bayanların evde yapacağı hareketli danslar kilo vermenize yardımcı olacaktır.

Eliptik Burner Aleti

Eliptik burner aleti ile sabah ve akşam yapacağınız egzersiz kilolardan kurtulmanıza yardımcı olacaktır.

Patenci Egzersizi

Tıpkı paten kayıyor gibi yapacağınız bu güzel hareket sayesinde kilo yakmanız mümkün olacaktır.

Kaynak: http://nsonmoda.com/kilo-vermek-icin-...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın