Görüş Bildir
Haberler
Kaymakam, Atatürk Portresini Soran Gazeteciyi Tehdit Etti

Kaymakam, Atatürk Portresini Soran Gazeteciyi Tehdit Etti

Nusaybin Kaymakamı Ercan Kayabaşı, kendisine makam odasındaki Mustafa Kemal Atatürk’ün portresini soran gazeteci Ahmet Kanbal’ı tehdit etti. Kaymakam Kayabaşı, Kaykamlığın resmi hesabından paylaşılan fotoğrafta Atatürk portresinin görünmeme nedenini ise 'flaş parlaması' olarak açıkladı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Nusaybin Kaymakamı ve aynı zamanda Nusaybin Belediyesi'ne kayyum olarak atanan Ercan Kayabaşı, kendisine Mustafa Kemal Atatürk’ün portresini soran gazeteci Ahmet Kanbal’ı tehdit etti.

AK Parti'den Mardin milletvekili seçilen Faruk Kılıç’ın Nusaybin Kaymakamı Ercan Kayabaşı’nı ziyaretine ilişkin Kaymakamlık sosyal medya hesabından bazı fotoğraflar paylaşıldı.

Mezopotamya Ajansı (MA) muhabiri Ahmet Kanbal, fotoğrafların birinde duvarda yer alan Mustafa Kemal Atatürk'ün fotoğrafının olmamasına dikkat çekmesi üzerine kayyum Kayabaşı, gazeteciye sosyal medya hesabından tehditte bulundu.

Kayabaşı, Kanbal’ı Aynı anda çekilen fotoğrafta fotoğraf makinesi flaşı ile parlayan görüntüyü aklınızca propaganda yapıyorsunuz. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü ve şanlı bayrağımızı ne duvardan ne gönülden ne de gönderden inmesine müsade ederiz. Senin dağ farelerin zamanında denemişti. Sonuç Sarı torba” sözleriyle tehdit etti.

'Sarı torba' çatışmalarda öldürülen PKK'lıların konulduğu ceset torbası olarak biliniyor.

Kanbal, Kayabaşı hakkında “tehdit” suçlamasıyla şikayetçi olacağını bildirdi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
67
20
14
7
6
3
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Görünmez

Vay be hayatımda gördüğüm en parlak ve seçici flaş bu oldu

Pasif Kullanıcı

nedense flaş tayyipe vurmamış bi tek sjsjjs. vatan düşmanı pzevenkler. siz anca buradaki aktrolll yavşakklarını kandırırsınız.

Basileios

HERKES SANDIĞA GİTSİN ! GİTMEM DİYENLERİ İKNA EDİN !