Görüş Bildir
Haberler
Katar'da Finalin Adı Kondu

Katar'da Finalin Adı Kondu

Fatih
10.01.2015 - 00:01

Katar'da düzenlenen ExxonMobil Açık Tenis Turnuvası'nda, teklerde final maçı, İspanyol David Ferrer ile Çek Tomas Berdych arasında yapılacak.

Profesyonel Tenisçiler Birliği (ATP) Dünya Turu kapsamında düzenlenen turnuvada, teklerde yarı final maçları ve çiftlerde final mücadelesi başkent Doha’daki Uluslararası Halifa Tenis ve Squash Kompleksi’nde oynandı.

Ferrer, Hırvatistan’dan Ivo Karlovic ile mücadelesinde ilk seti 7-6 kaybetti. Güçlü servisleriyle tanınan Karlovic’in maç içinde yaptığı 30 “ace” yeterli olmadı. İkinci ve üçüncü seti uzatmalarda 7-6 kazanmayı başaran Ferrer, 2-1’lik bir galibiyetle kariyerinin 26. final biletini almayı başardı. Karlovic ise 2015’te çıktığı ilk 4 maçta, 97 “ace” yaparak turnuvaya veda etti.

Ferrer’in finaldeki rakibini, 3 numaralı seri başı Çek raket Tomas Berdych ile İtalyan Andreas Seppi arasında oynanan maç belirledi.

Berdych, favori olarak çıktığı maçta, İtalyan rakibi karşısında 6-3 ve 6-2’lik setlerle 2-0 galip gelerek, finale yükseldi.

Çiftlerde şampiyon belli oldu

Turnuvada, çiftler final karşılaşması, Rafael Nadal (İspanya)-Juan Monaco (Arjantin) ile Avusturyalı çift Julian Knowle-Philipp Oswald arasında oynandı.

Nadal-Monaco ikilisi, rakiplerini 6-3 ve 6-4’lük setlerle 2-0 yenerek, şampiyonluğa ulaştı.

Açık Mert Korkusuz

Kaynak: http://amkspor.com/2015/01/09/katarda...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın