Görüş Bildir
Haberler
Kasımpaşa'dan Şok Açıklama

Kasımpaşa'dan Şok Açıklama

Batuhan
13.01.2014 - 12:10

Kasımpaşa'dan Şok Açıklama

Kasımpaşa Yönetim Kurulu Üyesi İhsan Kalkavan, olaylı Kasımpaşa – Beşiktaş maçının tekrarlanmasıyla ilgili alınan kararın ardından önemli açıklamalar yaptı.Kişisiel görüşünü dile getiren İhsan Kalkavan, “Tahkim Kurulu kararı bozmazsa maça çıkmayacağız. Bu benim kişisel kararımdır.

Bu MHK’ya vurulmuş ciddi bir darbedir. Böyle bir karar hakemliğe ciddi darbedir. Tahkim’den döneceğine adım gibi eminim” dedi.Kararla ilgili açıklamalarına devam eden Kalkavan, “Ben 40 senedir spor camiasının içerisindeyim. Ciddi de bir Beşiktaşlıyım. Kasımpaşa’nın yöneticisiyim. Hakikatten utanılacak bir karar çıktı. Federasyonun basiretsiz olduğunu biliyorduk ama bu kadarını beklemiyorduk. Bekleyip kamuoyundaki tepkiye göre karar verildi.

Bu kararı futbola vurulmuş bir darbe olarak görüyorum. Bunla ilgili raporlar tamamen gözardı edildi. Hangi kafayla, hangi kurala soktular çıkarttılar anlamadım. Taksit taksit cezalar çıktı. Camiaların durumlarına baktılar. Beşiktaş’ın günahlarını Kasımpaşa üzerinden çıkartmaya çalıştılar. İki kardeş kulübün aralarını açacak karar aldılar. Bundan sonra çıkacak çatışmalara sebebiyet verecek karar verdiler. Kasımpaşa yeniden de oynansa bunu keyifle yapacak bir takım” açıklamasını yaptı.

Kaynak: http://amkspor.com/2014/01/13/kasimpa...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Kempes

peki o sahaya çıkarsanız size nasıl hitap etmemizi istersiniz?