Görüş Bildir
Haberler
Karakterine Göre Hangi Pixar Karakterisin?

etiket Karakterine Göre Hangi Pixar Karakterisin?

Nsycl
11.09.2016 - 14:43

Uzun yıllardır hepimizin hayatında olan Pixar filmleri, hem karakterleriyle hem de hikayeleriyle her zaman baş yapıtlar yaratmayı başardı. Biz de bu testimizde Pixar filmlerinde boy gösteren karakterlerden hangisi olduğunu saptamaya çalışacağız! Hadi bakalım.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Doğduğun tarihler hangisine daha yakın?

2. Şimdi de kendine en yakın bulduğun mekanı seç!

3. Dünya'yı kurtaracak şey sence ne peki?

4. Favori resmini seç o zaman!

5. Aşk hakkındaki düşüncelerini öğrenebilir miyiz şimdi de?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Şimdi de favori Avengers karakterini seç !

7. Dışarıda bir şeyler yemeye karar verdin diyelim. Bu aşağıdakilerden hangisi olurdu?

8. Son sorumuz! Seni en çok ne korkutur?

Wall-E çıktı!

Wall-E çıktı!

Dünya'da yapayalnız kalmış bir robot ve onun büyük aşkını anlatan bir filmdi Wall-e. Sen de Wall-e gibi duygusal, romantik ve hassas bir insansın. Yaptığın incelikler, insanların farkına varması için değil sadece sen istediğin için. İyi olmak için uğraşmıyor, nasıl hissediyorsan öyle yapıyorsun. Yalnız kalsan da bir şekilde ayakta durabileceğini biliyorsun.

Merida çıktı!

Merida çıktı!

Filmin adı gibi 'Cesur' bir karakterin var! Hiç bir zaman armut piş, ağzıma düş bir işin olmamıştır; çünkü bu seni huzursuz ediyor. Tıpkı Merida gibi sen de çalışkan ve hırslı yapın sayesinde her zaman kazanan oluyorsun. Birazcık daha duygularını açığa çıkarabilirsin. Bu sana zarar vermez...

Dory çıktı!

Dory çıktı!

Pixar dünyasının en saf ve bir o kadar da sevilesi karakteri! Tıpkı Dory gibi içinde kötülük barındırmayan bir karakterin var! Birazcık safsın, bu da bazen başına işler açabiliyor. Ama her zaman olduğu gibi, doğru tavrın ve pozitif bakış açınla olayları lehine çevirmeyi başarabiliyorsun! Sevdiklerin için yapamayacağın şey, alamayacağın risk yok!

Remmy çıktı!

Remmy çıktı!

Tutkuları için yaşayan, kendinden çok üst şeyleri umarsızca isteyen karakterin, seni her zaman daha üst bir seviyeye çıkarıyor! Sevdiği ve mutlu olduğu şeyi yapmalı insan, bundan para kazanmalı, hayatını buna vermeli! Bunun neresi yanlış ki? Dış görünüşe ya da kökene asla önem vermeyen sen, hayallerin için her şeyi yapacak güce de sahipsin! Böyle devam!

Russel çıktı!

Russel çıktı!

Belki de pixar tarihinin en tatlı çocuk karakteri olan Russel gibi senin de sevgiyle açamayacağın kapı, giremeyeceğin kalp yok! 'İnsanlara içten davranmak, ne hissediyorsan göstermek yeterlidir ve bunun dışında yapılacak her şey zorlamadır' bakış açısını benimsemiş olman çevrende her zaman sana çok değer veren insanların olmasını sağlıyor.

Woody çıktı!

Woody çıktı!

Biraz eski kafalı, klasik düşkünü ve her zaman iyi bir yol arkadaşı. Sen Woody'sin çünkü içinde gerçek bir lider, bir yol gösterici yatıyor. Eski kafalı olman yeniliklere kapalı olduğun anlamına asla gelmiyor. Sadece klasik kafa sana daha yakın o kadar! Olaylara biraz daha mantık çerçevesinde bakman, iki taraflı görmen seni arkadaşların arasında karar mekanizması yapıyor. İyi bir sevgili olduğunu da söylemeden geçemeyeceğiz.

Onedio Testlerini Facebook'tan takip etmeyi unutmayın!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
992
735
404
157
82
51
44
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

Wall-E çıktı:) bir dönem ilgimi çeken kız da adımı aynı Wall-E'nin sevgilisi gibi uzatarak ve bastırarak söylerdi:)

sude oakley

Wall-E çıktı abi ben hassas falan değilim