Görüş Bildir
Haberler
Kahverengi Çizmeler Nasıl Kombinlenir?

etiket Kahverengi Çizmeler Nasıl Kombinlenir?

cizme.co
27.11.2014 - 18:40 Son Güncelleme: 29.11.2014 - 20:59

Kahverengi çizme giyerken genelde hepimiz tereddüt ederiz. Siyahla uyduramayız veya hava soğuk olduğu için ince ten rengi çorapla giyemeyiz diye, çizmeleri evde eskimeye bırakırız. Fakat bizce yanlış bir düşünce bu. Kahverengi çizmeler aslında her kombine uyum sağlayabilir. Önemli olan detayları doğru bir şekilde kullanmak ve renk uyumunu ufak da olsa tutturmak.

Öncelikle şunu unutmamak gerekir; size göre gözünüze güzel görünen renk uyumları, dışarıya aynı şekilde yansımayabilir. Aynı şekilde başkasına göre güzel olan size göre olmayabilir. Yani renkler ve zevkler her zaman tartışılır. Bu yüzden, dışarıya nasıl görüneceğim telaşı yapmanıza çok da gerek yok. Önemli olan sizin kendinizi şık hissetmeniz.

Kahverengi ayakkabılar, başkalarına göre zor kullanılan bir renktir. Fakat cizme.co olarak, bize göre zor bir renk değil. Kahverengi aslında çoğu renge yakışır. Önemli olan detaylarla bu kombinasyonu dengeli hale getirmek.

Örneğin, bordo bir pantolon, jean gömlek ile kahverengi çizmeler. Bu şekilde belki pek uyumlu olmazsınız fakat, gömleğinizi leopar desenli bir şalla süslerseniz, harika bir kombinasyon oluşturmuş olursunuz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Siyah ve Kahve... Hmm...

Siyah ve kahvenin uyumu çoğunuz için güzel değil belki. Ama birlikte doğru kullanıldığında bazen güzel sonuçlar elde edebilirsiniz. Siyah file çorap, siyah beyaz etek, koyu kahve bir bluz ve gri bir hırka… Okuyunca kafanızda hiç hoş bir görüntü oluşmadı değil mi? Aslında öyle değil. Fotoğrafta gördüğünüz gibi, kahverengi çizmelerle birlikte hoş bir görüntü elde edebilirsiniz.

Sarı ve Kahvenin Mükemmel Uyumu

Sarı ve kahvenin uyumu! Sarının en koyu tonu olan kahverengi, kendi tonlarıyla birlikte kombinlendiği zaman harika bir uyum içerisinde olacak. Sarı atkı, sarı kahverengi bilezikler, kahverengi çanta ve kahverengi çizmeler birbirlerine ne de çok yakıştılar değil mi?

İçeriğin Devamı Aşağıda

İlla ki Kahve!

Sade kombinlerinizde kahverengi bir detay kullanmasanız da olur. Siyah bir tayt, beyaz body ve jean bir gömlek ile giyeceğiniz kahverengi çizmeler çok şık olacak. Bu arada sizlere bir kombin tavsiyesi: mavi ve kahverengi birbirlerine çok yakışıyorlar…

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın